back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: ”Εχθρική ενέργεια” κατά της δημοτικής Αρχής το δελτίο Τύπου που υπέγραψαν προεκλογικά οι πρόεδροι των σωματείων

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: ''Εχθρική ενέργεια'' κατά της δημοτικής Αρχής το δελτίο Τύπου που υπέγραψαν προεκλογικά οι πρόεδροι των σωματείων

“Εχθρική ενέργεια” κατά της δημοτικής Αρχής χαρακτήρισαν νεοεκλεγέντα στελέχη της παράταξης Κόλια, το δελτίο Τύπου που εξέδωσαν προεκλογικά 5 πρόεδροι σωματείων της Λέρου.

Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη 15 Μαΐου, οι πρόεδροι των Επαγγελματικών σωματείων του νησιού μας κ.κ. Μαθιουδάκης, Νταλλαρής, Κουβάς, Ηλίας, Θεμέλαρος, εξέδωσαν από κοινού ένα Δελτίο Τύπου (δυστυχώς δεν εστάλη στο LEROS NEWS) με το οποίο εξέφρασαν την έντονη διαμαρτυρία τους για “την αντιμετώπιση και την αλαζονική συμπεριφορά του κ. Δημάρχου προς τους φορείς της τουριστικής ανάπτυξης και προβολής της Λέρου”.

Το εν λόγω δελτίο Τύπου αφορά τη σύνδεση της Λέρου με το Μαστιχάρι.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο Δήμαρχος Λέρου καθώς και άλλα στελέχη της νεοεκλεγείσας Δημοτικής Αρχής, είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι με τον τρόπο που οι πρόεδροι των επαγγελματικών σωματείων της Λέρου προσπάθησαν να μειώσουν το έργο του Δημάρχου και μάλιστα 3 μέρες πριν τις δημοτικές εκλογές.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν σε συζητήσεις, αυτή η ενέργεια χαρακτηρίζεται “άκρως εχθρική” απέναντι στη δημοτική Αρχή και αυτό σηματοδοτεί την “επανεξέταση”, όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε, των σχέσεων της νέας δημοτικής Αρχής με τους προέδρους που υπέγραψαν το εν λόγω δελτίο Τύπου, “οι οποίοι ως γνωστόν, είναι προσκείμενοι στην παράταξη Κοντραφούρη ενώ κάποιοι εξ αυτών ήταν εκπρόσωποι Τύπου ή υποψήφιοι Σύμβουλοι”.

lerosnews.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ