ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Το Σάββατο 13/4 και την Κυριακή 14/4 που μας περασε είχε διεξαχθεί στο νησί μας ο επίσημος αγώνας ποδηλασίας βουνού Leros mtb race -YOUTH PROJECT, με χαρακτήρα πανευρωπαϊκής πρόκρισης των συμμετεχόντων στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ΜΤΒ Κ17 Κ15 (EUROPEAN YOUTH CHAMPIONSHIP) στη Σουηδία.
Ήταν μια σειρά αγώνων με έπαθλο και πρόκριση στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα όπου το έπαθλο για τους νικητές του θα είναι το αεροπορικό εισιτήριο μετ’επιστροφής για την Σουηδία (Husgvarna) όπου θα διεξαχθεί το EUROPEAN YOUTH CHAMPIONSHIP το 2024.
Συγχαρητήρια πολλά στον Κοντογιωργακη Φανούριο!
Ευχαριστούμε τον περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο και του Αντιπεριφερειάρχη αθλητισμού κ.Δελαπόρτα.
Ο Δήμος μας συμπαραστάθηκε με τις τεχνικές του υπηρεσίες στο ο,τι ζητήθηκε από τους διοργανωτές συνεχίζοντας σε μια εναλλακτική μορφή τουρισμού και μέσα από την αθλητική ποδηλασία!
Ο Δήμαρχος Λερου,
Τιμοθεος Κωττάκης















![Λέρος: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των εκλογών στον Εμπορικό Σύλλογο [VIDEO]](https://lerosnews.gr/wp-content/uploads/2025/03/emporikos-syllogos.webp)


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: Στην 7η International Yachting Sector στο Μαρμαρίς ο τουριστικός πράκτορας Δημήτρης Καστής
Λέρος: Σύλληψη 33χρονου για κατοχή ναρκωτικών και αρχαιοτήτων
Λέρος: 48ωρη απεργία στα ταξί - Τρίτη 2 & Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025
Λέρος: Νέα δικαστική περιπέτεια για τον πρώην Δήμαρχο Μιχάλη Κόλια: 18 μήνες φυλάκιση με αναστολή για παράβαση καθήκοντος
Λέρος: Ένταση, βαριές εκφράσεις και προαναγγελία μηνύσεων στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου