Έκθεση Ζωγραφικής της καλλιτέχνιδος συμπατριώτισσας μας, κας Καλανδράνη Ζαφειρούλας, πραγματοποιείται από τις 20 έως τις 25 Αυγούστου στο Δημοτικό Σχολείο της Αγίας Μαρίνας.
Η έκθεση τιτλοφορείται “Δίπλα στην Θάλασσα” και λειτουργεί καθημερινά από τις 19.00 έως τις 21.00. Η καλλιτέχνιδα εργάστηκε ακατάπαυστα με τα χρώματα και τα πινέλα της για να μας παρουσιάσει την ατομική της έκθεση, η οποία ταξιδεύει νοερά τον επισκέπτη σε ποικίλες αναμνήσεις, ακριβώς όπως ο τίτλος της: “δίπλα στη θάλασσα”.
Πρόκειται για μια έκθεση ζωγραφικής της οποίας η τεχνοτροπία είναι απαλλαγμένη από στείρους κανόνες, επικοινωνώντας άμεσα με τον ψυχικό μας κόσμο.
lerosnews.gr

















ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Θέμα παραίτησης της διοίκησης των ΕΛΤΑ έθεσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς
Λέρος: Με λαμπρότητα και παλμό ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου [VIDEO]
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»
Μήνυμα Γιάννη Παππά για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου: «Όσο υπάρχει ελληνική ανάσα , δε θα περάσει σκοτάδι χωρίς φως»
Λέρος: Διαψεύδει τον Μιχάλη Κόλια η Αντιδήμαρχος Ελένη Χέλμη για το Bodrum Cup