back to top
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λέρος: Η εκδήλωση του Μπελένειου Γυμνασίου με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του ταμείου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Η εκδήλωση του Μπελένειου Γυμνασίου με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του ταμείου

Στην εκδήλωση του Μπελένειου Γυμνασίου με σκοπό την οικονομική ενίσχυση για την πραγματοποίηση της εκδρομής των Μαθητών στην Βουλή παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Λέρου Κ.Μιχάλης Κόλιας συνοδευόμενος απο τον Αντιδήμαρχο κ. Β.Μεραμπελιώτη, τα μέλη του ΔΟΠΑΙΣΑΠ Κα Σ.Αγγέλου, Α.Χατζή, Α.Σούλου και τον υποψήφιο Κ.Δ.Καπανδρίτη.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος συνεχάρη την Διευθύντρια και Πρόεδρο ΔΣ Κα Μ.Παπαφώτη για το υπέροχο έργο που επιτελεί σε συνεργασία με τους Εκπαιδευτικούς την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων Κα. Σ. Αράπη τα μέλη και τους γονείς για την αναβάθμιση του Μπελένειου Γυμνασίου τονίζοντας ότι η Δημοτική Αρχή δίνει ιδιαίτερο βάρος στον εκσυγχρονισμό όλων των Σχολικών μονάδων καθώς και Αθλητικών χώρων για να φοιτούν οι μαθητές και να αθλούνται σε ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον οι οποίοι δίνουν τον δικό τους δύσκολο αγώνα για μάθηση και κατάκτηση των στόχων που θέτουν.

Επίσης, ανακοίνωσε την έναρξη των εργασιών εντός της εβδομάδας στο γήπεδο Στίβου – Μπάσκετ Πλατάνου « Μιλτιάδης Παπαντωνάκης» μέσω χρηματοδοτούμενου προγράμματος του Πρασίνου Ταμείου που συμμετέχει ο Δήμος μας.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ