back to top
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Έκαψαν το ιστιοπλοϊκό σκάφος του Δημάρχου στο Λακκί! [VIDEO]

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Έκαψαν το ιστιοπλοϊκό σκάφος του Δημάρχου στο Λακκί!

Πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα, πρώτες πρωινές ώρες, σε ιστιοπλοϊκό σκάφος (ιδιοκτησίας του δημάρχου Λέρου) που ήταν αγκυροβολημένο στο λιμένα Λακκίου, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς.

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες, η πυρκαγιά ξέσπασε στις 08.15, και μέσα σε μισή ώρα είχε καταστραφεί το μεγαλύτερο τμήμα του σκάφους. Άμεσα ενημερώθηκαν οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου Λέρου καθώς και η Λιμενική Αρχή, προκειμένου να συνδράμουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς με το ναυαγοσωστικό του Λιμενικού και βυτιοφόρα οχήματα, χωρίς αυτό να κατέστη δυνατόν.

Για το συμβάν ο δήμαρχος Λέρου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Δυστυχώς όπως όλα δείχνουν, οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης με προεξάρχοντα τον κύριο Μιχάλη Κοντραφούρη, φέρουν ακέραια την ευθύνη της σκανδαλώδους πυρκαγιάς που ξέσπασε στο σκάφος μου. Από εδώ και στο εξής το λόγο έχει η δικαιοσύνη, αφού υπάρχουν μάρτυρες που είδαν δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης να επιχειρούν σε παρακείμενη περιοχή με πνευστή λέμβο, η οποία έφερε εύφλεκτο υλικό. Είμαι ιδιαίτερα εξοργισμένος με το περιστατικό, διότι δεν περίμενα ποτέ το μένος και η εκδικητικότητα που διακατέχει τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης, να τους οδηγήσει σε τέτοιες εγκληματικές ενέργειες”.

Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Κοντραφούρης δήλωσε τα εξής:

“Για άλλη μια φορά ο δήμαρχος Λέρου λασπολογεί εναντίον μας. Είναι σαφές ότι εγώ και η παράταξή μου δεν γνωρίζουμε τίποτα για το συμβάν. Πράγματι, σήμερα το πρωί, εγώ και ο κ. Λουλουδιάς, είχαμε πάει με πνευστή λέμβο στην ευρύτερη περιοχή του Λακκίου, προκειμένου να ψαρέψουμε με δυναμίτιδα. Όμως αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι είμαστε δολιοφθορείς. Ας κοιτάξει ο δήμαρχος τους πολίτες της Λέρου στα μάτια και ας αναλογιστεί ποιος απ’ αυτούς υπέστη πίκρα με την πολιτική που ασκεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, μήπως και κατανοήσει το σκεπτικό των δολιοφθορέων”.  

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ