back to top
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Εις μνήμην Ελευθερίας Χαρινού με αφορμή τη συμπλήρωση τριών μηνών από τον πρόωρο χαμό της

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Εις μνήμην Ελευθερίας Χαρινού με αφορμή τη συμπλήρωση τριών μηνών από τον πρόωρο χαμό της

ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΧΑΡΙΝΟΥ

(Με αφορμή τη συμπλήρωση τριών μηνών από τον πρόωρο χαμό της) 

Πολλές φορές στη ζωή μας υπάρχουν στιγμές που τα λόγια είναι φτωχά, πολύ φτωχά, για να μπορέσουν να περιγράψουν ένα βίωμα………ένα συναίσθημα……..μία κατάσταση. Και τώρα βρισκόμαστε ακριβώς σε μία τέτοια στιγμή. Να πρέπει να αποχαιρετήσουμε έναν άνθρωπο που με το ήθος, το χαρακτήρα και τη συμπεριφορά του, μας δίδαξε πολλά…….πάρα πολλά και έγινε για εμάς τους ίδιους << καθοδηγητής>> και παράδειγμα προς μίμηση για την πορεία της ζωής μας………..

Αγαπημένη μας Ελευθερία, σίγουρα κάποιοι θα πουν πως έφυγες νωρίς……πως δεν μπόρεσες να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου….να τελειώσεις το σχολείο που τόσο αγαπούσες και να γιορτάσουμε στο τέλος της φετινής σχολικής χρονιάς την είσοδό σου στο πανεπιστήμιο. Και είναι αλήθεια. Η σχολική αίθουσα είναι άδεια, χωρίς την παρουσία σου. Λείπει σε όλους μας το χαμόγελο, η καλοσύνη, ο δυναμισμός και η αισιοδοξία σου. Όσο μακριά , όμως, και αν έφυγες, όσο ψηλά στον ουρανό και στον Παράδεισο και αν βρίσκεσαι-γιατί η θέση σου είναι εκεί, ανάμεσα στους Αγγέλους, ξέρουμε όλοι μας πως δεν μας ξεχνάς:

Μας βλέπεις, μας νοιάζεσαι , μας διορθώνεις, μας συμβουλεύεις, μας παρατηρείς……Και μόνο αυτή η σκέψη καταφέρνει να απαλύνει για λίγο τον πόνο μας.

Αγαπημένη μας Ελευθερία, εσύ ξέρεις αν ,τελικά, χόρτασες τη ζωή ή αν απλά νικήθηκες από το θάνατο που παραμόνευε να σε πάρει από κοντά μας τους τελευταίους δύο μήνες. Εμείς το μόνο που ξέρουμε είναι πως έγραψες τη δική σου ξέχωρη ιστορία σε αυτόν τον τόπο, πως αγαπήθηκες πολύ γιατί το αξίζεις, πως δημιούργησες μια υπέροχη οικογένεια , μαζί με το σύζυγό σου Μιχάλη, και πως ήθελες πάντα το καλύτερο για όλους μας.

Μας έκανες όλους υπερήφανους και γι αυτό ΟΛΟΙ ΜΑΣ θα σε θυμόμαστε και θα σε χειροκροτούμε για πάντα!

ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ !


Οι καθηγητές του Εσπερινού Γυμνασίου Λέρου και οι συμμαθητές σου 

Υ.Γ Εις μνήμην της αγαπημένης μας μαθήτριας Ελευθερίας Χαρινού θα πραγματοποιηθεί δωρεά στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λέρου.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ