back to top
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Δήλωση Πολιτευτή Ανεξάρτητων Ελλήνων Δωδεκανήσου Γεώργιου Κων. Παλαπουγιούκ για τη “Βίλα Άρτεμις”

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Δήλωση Πολιτευτή Ανεξάρτητων Ελλήνων Δωδεκανήσου Γεώργιου Κων. Παλαπουγιούκ για τη "Βίλα Άρτεμις"

“Ψηλά στην πολιτική μας Ατζέντα το θέμα των παράτυπων μεταναστών”

Η προηγούμενη κυβέρνηση μας κληροδότησε,ως είναι γνωστό, μεγάλα προβλήματα,όπως αυτό της παράτυπης μετανάστευσης.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουμε δηλώσει επανειλημμένα ότι είμαστε αντίθετοι σε τέτοιου είδους μεθοδεύσεις που πλήττουν και υπονομεύουν την Εθνική οικονομία, την ζωή των συμπατριωτών μας όσο και των ίδιων των μεταναστών, εκθέτοντας την χώρα μας στους διεθνείς ανθρωπιστικούς φορείς.

Όσο αφορά την “Βίλα Άρτεμις” στο νησί μας, θεωρούμε ότι ο κος Χατζημάρκος, θα έπρεπε να λάβει σοβαρά υπόψη τις ανησυχίες των κατοίκων που αφορούν την θέση του κτηρίου, τις συνθήκες υγιεινής αλλά και φύλαξης αυτών των ανθρώπων.

Σαφώς και επιβάλλεται αυτοί οι άνθρωποι να φιλοξενηθούν όπως αρμόζει, στα πλαίσια της σύντομης παραμονής τους στο νησί, αλλά και χωρίς αυτό να είναι εις βάρος της δικής τους ασφάλειας όσο και των ντόπιων, με σκοπό να αποφευχθούν “λάθη” των οποίων τις διαστάσεις ίσως να μην μπορούμε να προβλέψουμε…

Τα θέματα της παράτυπης μετανάστευσης ήταν και θα είναι στις πρώτες σελίδες της πολιτικής μας ατζέντας και οφείλουμε να δώσουμε σύντομα λύσεις,προς όφελος των τοπικών κοινωνιών αλλά και χωρίς να ξεχνάμε ταυτόχρονα τις ανάγκες αυτών των ταλαιπωρημένων ανθρώπων.

{widget:social-share-button}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ