back to top
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Δελτίο Τύπου του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Δελτίο Τύπου του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών

Παραχώρηση ειδικού κιόσκι από την Π.Ν.Αι. για την διενέργεια εξωτερικών  δράσεων

Την Κυριακή 17/12/2017, ο σύλλογος μας παρευρέθηκε, με πέντε μέλη του από την επιτροπή νέων, στο χριστουγεννιάτικο παζάρι το οποίο διοργανώθηκε από το Δήμο Λέρου σε συνεργασία με συλλόγους και φορείς του  νησιού μας, με αφορμή το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Η συμμετοχή του συλλόγου μας, στη συγκεκριμένη εκδήλωση, αποτέλεσε την παρθενική του εμφάνιση σε εξωτερικές δράσεις οι οποίες θα έχουν να κάνουν τόσο με την ενημέρωση περί εθελοντικής αιμοδοσίας όσο και με τη δειγματοληψία και ενημέρωση για την δωρεά Μυελού των Οστών οι οποίες θα διενεργούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα από μέλη του συλλόγου μας σε παρόμοιου τύπου εκδηλώσεις. Στην συγκεκριμένη εκδήλωση χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά ειδικό κιόσκι (τέντα), βαρέου τύπου το οποίο παραχωρήθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου προς το σύλλογο μας, το οποίο και θα στεγάζει τις εξωτερικές ενημερωτικές αυτές δράσεις μας.

Ευχαριστούμε θερμά τη Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και  ιδιαίτερα τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Κοινωνικής Μέριμνας Δωδεκανήσου, κ. Νίκο Καραμαρίτη, για τη συμβολή και τη στήριξη του προς το Σύλλογο μας, με την παροχή του ειδικού κιόσκι.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ