back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Δελτίο Τύπου του Γυμναστικού Συλλόγου για Ν. Κατραμάδο

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Δελτίο Τύπου του Γυμναστικού Συλλόγου για Ν. Κατραμάδο

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΡΑΜΑΔΟΣ 

Το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο της πόλης των Τρικάλων  το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου στην κατηγορία Παίδων – Κορασίδων, στο οποίο συμμετείχε και ο αθλητής του Γυμναστικού Συλλόγου Νέων Λέρου Νικόλαος Κατραμάδος.

Προηγήθηκε μια δύσκολη περίοδος προετοιμασίας, λόγω τραυματισμού στο δεξί του πόδι και συγκεκριμένα θλάση 2ου βαθμού στον δικέφαλο.

Παρόλα αυτά ο νεαρός αθλητής αγωνίστηκε στο αγώνισμα του τριπλούν και κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο με πολύ καλή επίδοση – την 2η καλύτερη στην Ελλάδα την φετινή χρονιά –  14.19μ.

Την δεύτερη μέρα προσπάθησε να πετύχει το ίδιο καλή εμφάνιση και επίδοση στο αγώνισμα του μήκους, αλλά παρότι προκρίθηκε δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στον τελικό του αγωνίσματος, για τον λόγο ότι αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις και ο προπονητής του έκρινε ότι δεν θα έπρεπε να συμμετέχει, προκειμένου να αποφύγει την περίπτωση υποτροπής του τραυματισμού.

Ο Νίκος Κατραμάδος έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή του στην Εθνική Ομάδα Παίδων και την παρουσία του το επόμενο χρονικό διάστημα σε αγώνα στο εξωτερικό.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον ίδιο τον αθλητή και τον προπονητή του κ. Μιλτιάδη Παπαντωνάκη ο οποίος και τον συνόδεψε στον συγκεκριμένο αγώνα.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ