back to top
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Δελτίο Τύπου του επικεφαλής της μειοψηφίας Μιχάλη Κοντραφούρη

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Δελτίο Τύπου του επικεφαλής της μειοψηφίας Μιχάλη Κοντραφούρη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Τραγικές και απογοητευτικές σκηνές εκτυλίχθηκαν την προηγούμενη Πέμπτη στο λιμάνι της Λέρου μετά την προσχηματική, αλλά καλά οργανωμένη κινητοποίηση πολιτών της Λέρου μετά από προτροπή του δημάρχου, που ήθελε δήθεν να εφαρμόσει απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για αντίδραση στην έλευση προσφύγων από τη Χίο.

Το καλά οργανωμένο σχέδιο του κυρίου Κόλια ξεκινάει από τον Αύγουστο, που συμφωνεί με την κυβέρνηση για hotspot στη Λέρο και επίσημα εξαγγέλλει την Αμυγδαλέζα του Αιγαίου on camera, στις 1 Σεπτεμβρίου 2015.

Παρόλες τις αντιδράσεις και προειδοποιήσεις της αντιπολίτευσης, αλλά και μερικών πολιτών του νησιού για τον κίνδυνο να μετατραπούμε σε φυλακή και αποθήκη ψυχών στο Αιγαίο, ακάθεκτος ο κύριος Κόλιας συνεχίζει το έργο του, υπάκουος συνεργάτης της κυβέρνησης, ως ο δήμαρχος που σκίζεται, όπως αυτλεξεί δηλώνει ο υπουργός άμυνας, για την υλοποίηση του hotspot. Το κέντρο κράτησης είναι γεγονός για το νησί μας και επισήμως. Οι πρώτοι πρόσφυγες κατέφθασαν από το Καστελόριζο και καθώς η Ελλάδα έχει γεμίσει από πρόσφυγες και μετανάστες προφανώς η κυβέρνηση Θα χρησιμοποιήσει τις υποδομές του hotspot της Λέρου, που της κόστισε 1,7 εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή του.

Την Τετάρτη στο υπουργείο συμφωνεί, κατά γενική ομολογία των παρευρισκομένων βουλευτών, ότι έστω για τελευταία φορά θα δεχθεί πρόσφυγες από τη Χίο με συγκεκριμένα ανταλλάγματα.

Την Πέμπτη έρχεται στο νησί και ξεσηκώνει τον κόσμο και το δημοτικό συμβούλιο.
Συγκεντρώνει τον κόσμο στα Λέπιδα και δηλώνει ότι τον εξαπάτησε ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση.

Το καράβι έρχεται και δένει στο λιμάνι του Λακκίου και αποβιβάζει τους πρόσφυγες και ο δήμαρχος τώρα με τους συμβούλους του υβρίζουν το λιμεναρχείο, που δήθεν τους εξαπάτησαν.

Φιάσκο τεραστίων διαστάσεων βγαλμένο από κινηματογραφική ταινία.
Την επόμενη μέρα η αλήθεια της σκηνοθετημένης παράστασης αποδεικνύεται περίτρανα, εκ στόματος παρευρισκομένων στη σύσκεψη κυβερνητικών βουλευτών.

Όχι, δεν εξαπατήθηκε ο δήμαρχος!

Ο Λεριακός λαός εξαπατήθηκε και θα εξαπατάται, όσο θα εξακολουθεί να πιστεύει ανεπαρκείς και ψεύτες πολιτικάντηδες.

Δεν προκαλεί καμία έκπληξη η στάση του δημάρχου που για το hotspot παίζει τα δικά του πολιτικά παιχνίδια με την κυβέρνηση.

Έκπληξη προκαλεί η στάση των συνεργατών του και υποστηρικτών του, που ακόμα συνεργάζονται μαζί του για την διάλυση της τουριστικής ανάπτυξης του νησιού μας.


Μιχάλης Κοντραφούρης

Επικεφαλής της Παράταξης

«ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΡΟ»                                 

 

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ