back to top
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Δελτίο Τύπου για το 5o Περιφερειακό Τουρνουά Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Δελτίο Τύπου για το 5o Περιφερειακό Τουρνουά Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών

Με επιτυχία διεξήχθη το 5ο Περιφερειακό Τουρνουά Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών  το Σάββατο & Κυριακή 24 και 25 Οκτωβρίου 2015, στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου «ΔΙΑΓΟΡΑΣ».

Στο τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες  Ρόδου-Διαγόρα, Λέρου, Πάτμου, Καλύμνου, Σύρου, και Νάξου. Στα παιχνίδια που πραγματοποιήθηκαν οι παλαίμαχοι απέδωσαν ποιοτικό ποδόσφαιρο, αντάξιο της ιστορίας του δωδεκανησιακού και κυκλαδικού ποδοσφαίρου με τη συμμετοχή ποδοσφαιριστών  που αγωνίστηκαν και διακρίθηκαν ακόμα και στην Α΄ Εθνική Κατηγορία. Σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Κάλυμνος- Σύρος:  2-1

Πάτμος   –  Νάξος:  0-3

Ρόδος    –  Λέρος:   0-4

Επίσης το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε δεξίωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Ρόδου, όπου οι αποστολές των ομάδων αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα και διασκέδασαν, ανανεώνοντας το ποδοσφαιρικό τους ραντεβού για του χρόνου στην όμορφη Σύρο, προκειμένου να συνεχιστεί ο επιτυχημένος αυτός θεσμός, συμβάλλοντας έτσι στην περαιτέρω ανάπτυξη των φιλικών δεσμών που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ των νησιών μας.

Ο σύνδεσμος μας ευχαριστεί την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και όσους συνέβαλλαν στην οργάνωση,  για τη διατήρηση αυτού του πετυχημένου θεσμού.

Ο Πρόεδρος 

Παναγιώτης Παγώνης 

Ο Γραμματέας

Νίκος Γαρυφαλλής


Στην αποστολή της Λέρου συμμετείχαν οι  14 ποδοσφαιριστές που διακρίνονται στη 1η φωτογραφία:

Όρθιοι από αριστερά: ΔΡΑΚΟΣ Δημ., ΜΑΧΑΙΡΑΣ Ευάγγ., ΤΡΙΧΑΣ Παν., ΠΛΕΞΙΔΑΣ Γιώρ., ΙΓΝΑΤΙΔΗΣ Αλ., ΓΑΡΥΦΑΛΛΗΣ Νικ., ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Νικ.,  ΞΕΝΟΣ Πελ.

Καθιστοί από αριστερά: ΗΛΙΑΣ Αντ., ΚΟΥΤΟΥΖΟΣ Πέτ., ΡΕΠΑΠΗΣ Μαν., ΚΡΗΤΙΚΟΣ Ανδ., ΠΑΓΩΝΗΣ Παν., ΜΑΚΡΗΣ Αλ.

Στη δεύτερη φωτογραφία είναι η ομάδα του νησιού μας με την ομάδα της Ρόδου-Διαγόρα.

{widget:social-share-button}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ