back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Δελτίο Τύπου για την εκδήλωση του Προφήτη Ηλία

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Δελτίο Τύπου για την εκδήλωση του Προφήτη Ηλία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Την  Τρίτη 19 Ιουλίου 2016, μετά το πέρας του εσπερινού που τελέσθηκε στο εκκλησάκι του προφήτη Ηλία, ο Δήμος Λέρου σε συνεργασία με το ΔΟ.ΠΑΙ.ΣΑΠ Λέρου, διοργάνωσαν για έκτη συνεχόμενη χρονιά το πανηγύρι του Προφήτη Ηλία στο γήπεδο του Παντελίου (και όχι στην πλατεία της Παναγίας του Κάστρου, όπου έχει καθιερωθεί τα τελευταία  χρόνια), λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν εκείνη την ημέρα.

Την εκδήλωση προλόγισε ο δήμαρχος Λέρου Μιχαήλ Κόλιας, ο οποίος ευχαρίστησε όλους εκείνους που εργάστηκαν για την εκδήλωση, καθώς επίσης & τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του.

Μετά το χαιρετισμό του δημάρχου ξεκίνησε επίσημα και η δεύτερη κατά σειρά καλοκαιρινή εκδήλωση του Δήμου μας.

Από το Δήμο Λέρου προσφέρθηκε άφθονο δωρεάν κρασί & αναψυκτικά για τους μικρούς μας φίλους ενώ ο κόσμος διασκέδασε μέχρι τις πρωινές ώρες με την ορχήστρα του Μανώλη  Γρύλλη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι τοπικές αρχές, ο ιερός κλήρος, καθώς και πολλοί συμπατριώτες και επισκέπτες του νησιού.

Για μια ακόμη φορά ο Δήμος Λέρου θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κόσμο που τον στηρίζει με την παρουσία του και του δίνει κουράγιο να συνεχίζει να αναδεικνύει τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις του νησιού μας. 

Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι & σας περιμένουμε στα επόμενα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού μας.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ