back to top
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Δελτίο Τύπου του νεοεκλεγέντα Δημοτικού Συμβούλου Σ. Λουλουδιά

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Δελτίο Τύπου του νεοεκλεγέντα Δημοτικού Συμβούλου Σ. Λουλουδιά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 4-8-2014: Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω την εφημερίδα σας που για ακόμα μια φόρα με φιλοξενεί στις σελίδες της.

Πριν προχωρήσω στους λόγους δημοσίευσης της παρούσας επιστολής, ευχαριστώ για άλλη μια φορά τον Λεριακό Λαό που με τίμησε στις Δημοτικές εκλογές με 741 σταυρούς προτίμησης, κάτι το οποίο δεν ξανάγινε ποτέ στην ιστορία της ΛΕΡΟΥ. 

Με αφορμή πρόσφατο δημοσίευμα, θα ήθελα να ευχαριστήσω και την οικογένεια μου και ιδιαίτερα τον πατέρα μου Παναγιώτη Λουλούδια που με παρά πολύ κόπο και αγώνα, και πάντα ΤΙΜΙΑ, δημιούργησε την επιχείρηση που απασχολούμαι επαγγελματικά μέχρι σήμερα…

Καταφέρνω παρόλο την οικονομική κρίση να ανταπεξέρχομαι ΤΙΜΙΑ και να αγωνίζομαι 12 ώρες ημερησίως και όχι να καταστρέφω στρωμένες δουλειές όπως κάποιοι άλλοι, οι οποίοι βρήκαν περιουσίες απ’ τους μπαμπάδες τους, και τις κατέστρεψαν, όπως άλλωστε γίνεται τώρα με το νησί μας.

  • Μιλάνε ποιοι; Αυτοί που «κατακρεούργησαν» την κοινωνία της Λέρου φέρνοντας κουλοχέρηδες και κατέστρεψαν οικογένειες;
  • Μιλάνε ποιοι; Αυτοί που χρώσταγαν εκατοντάδες ευρώ στην τότε ΔΕΥΑΛ παρόλο που ήταν εκλεγμένοι στα όργανα του δήμου;
  • Μιλάνε ποιοι; Αυτοί που κάθονται σε στρόγγυλες καρέκλες και αμείβονται με παχυλούς μισθούς κάνοντας τους αυτοδημιούργητους;
  • Μιλάνε ποιοι; Αυτοί που έχουν μάθει να επιβιώνουν με ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΚΤΙΕΣ απειλές;

Έχω μάθει να σέβομαι τους ανθρώπους που σέβονται τόσο εμένα όσο και την κοινωνία της ΛΕΡΟΥ και αυτό το αποδεικνύω καθημερινά!

Δηλώνω λοιπόν «παρών» και δεν θα σταματήσω να αποκαλύπτω οτιδήποτε είναι απέναντι στα συμφέροντα του Λεριακού Λαού. Δεν φοβάμαι αίθουσες δικαστηρίων γιατί λέω πάντα την αλήθεια, αλλά ούτε έχω μάθει να δέχομαι απειλές από ανθρώπους που με τις επιλογές τους έχουν πάει τον τόπο 20 χρόνια πίσω.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ