back to top
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Λέρος: Δελτίο Τύπου δημοτικής παράταξης “Λέρος – το μέλλον σου ανήκει”

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Δελτίο Τύπου δημοτικής παράταξης "Λέρος - το μέλλον σου ανήκει"

Σε απάντηση της από 15-6-2019 δήλωσης του Δημάρχου αναφορικά με το θέμα της καταψήφισης, όπως αναφέρει, από την αντιπολίτευση της χορήγησης επενδυτικού τοκοχρεολυτικού δανείου προς τον Δήμο μας, συνολικού ποσού 3.716.493,28 ευρώ, ενταγμένου στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι», για την εκτέλεση του έργου “Προμήθεια και Εγκατάσταση εξοπλισμού για τη βελτίωση διαχείρισης δικτύου ύδρευσης Δήμου Λέρου” και προκειμένου να σταματήσει κάθε είδους παραπληροφόρηση των δημοτών, έχουμε να αναφέρουμε τα εξής:

Η παράταξή μας, κατά την λήψη της απόφασης για το προαναφερόμενο θέμα δήλωσε “ΠΑΡΩΝ” και όπως ανέφερε στο Δ.Σ. ο επικεφαλής, κ. Σοροκάκη Ιωάννης, δεν είναι αρνητική στην εκτέλεση του έργου αλλά θα πρέπει προηγουμένως να εξετασθούν διεξοδικά οι όροι και οι προϋποθέσεις λήψης του δανείου και οι συνέπειες που ενδεχομένως αυτό θα έχει για το Δήμο.

Μετά τη διερεύνηση των παραπάνω και εφόσον εξασφαλίζονται στο ακέραιο τα συμφέροντα του Δήμου Λέρου και των συμπολιτών μας, θα προβούμε σε ψήφιση του θέματος στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο. Οι εποχές των κινήσεων – αποφάσεων με οποιοδήποτε κόστος έχουν περάσει. Η συνείδηση και η εμπειρία μας απαιτεί τον μεγαλύτερο δυνατό έλεγχο για την καλύτερη αξιοποίηση των οικονομικών πόρων.

Ειμαστε εδώ όχι για να είμαστε αρεστοί στο Δήμαρχο αλλά για να είμαστε χρήσιμοι στην κοινωνία και στο νησί μας.

{loadmoduleid 270}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ