back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λέρος: Δελτία Τύπου της παράταξης «Νέα Πορεία για την Λέρο»

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Δελτία Τύπου της παράταξης «Νέα Πορεία για την Λέρο»

Δελτίο Τύπου εξέδωσε ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πορεία για την Λέρο» κ. Παυλής καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ασβεστάς στα οποία αναφέρονται τα παρακάτω:

Το Δελτίο Τύπου του κ. Ασβεστά:

Συμπατριώτες και συμπατριώτισσες…………Απανταχού Λεριοί

Αναγκάζομαι να βγάλω αυτό το μικρό Δελτίο Τύπου με μεγάλο Σεβασμό απέναντι στην κοινωνία της Λέρου και τους πολίτες που τίμησαν με την ψήφο τους εμένα και τον Συνδυασμό μας αναφέροντας το εξής:

«Ανήθικος» δεν υπήρξα ποτέ κ. Δήμαρχε εγώ και η οικογένειά μου. Πολιτικά και Κοινωνικά!!!

Λυπάμαι που ένας νεοεκλεγής Δήμαρχος καταφέρετε με τέτοιο υβρεολόγιο απέναντι σε εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους!!!

Αναρωτιέμαι ΓΙΑΤΙ ζητάτε επιτακτικά να σας ψηφίσουμε το ΔΑΝΕΙΟ των 3.800.000€ όταν ξέρετε ότι με ΔΑΝΕΙΚΑ δεν χτίζεται το μέλλον του τόπου, των παιδιών μας, με Δανεικά φυλακίζεται τα «όνειρα» του Λεριακού Λαού για αληθινή Ανάπτυξη !!!!!

Αλήθεια εσείς δεν είχατε καταγγείλει την τέως Δημοτική Αρχή για το Δάνειο του 1.000.000€ για την Αναστήλωση του Λέρος και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης;; Δύο έργων πνοής για τον τόπο μας;;

Τα δικά σας Δανεικά είναι καλά και των άλλων επιζήμια;;

Τί κρύβετε πίσω από αυτήν την σπουδή να ψηφίσουμε ένα Δάνειο καταδικαστικό για τον τόπο μας? Ποιοι θα επωφεληθούν από αυτό;;

Λυπάμαι για την εικόνα του Δ.Σ. που είναι αποκλειστικά ευθύνη της Προέδρου αλλά και δική σας…. Έτσι δεν πάμε μπροστά, μας γυρίζετε χρόνια πίσω σε σελίδες «μαύρες» για τον τόπο μας…..

Σαν «υπηρέτης» του Λεριακού Λαού που θα συνεχίσει την γόνιμη αντιπολίτευση γιατί αυτό ζητάει ο λαός από εμάς.. Στηρίζω κάθε τι υγιές που έρχεται και θα έρθει στο Δ.Σ, διότι έχω κρίση και μακράν πείρα στα Δημοτικά Δρώμενα…

Συγνώμη που δεν έχουμε την ίδια οπτική γωνία για το αύριο του τόπου μας……

Η δική μου και της οικογένειάς μου οπτική γωνία για το πως θέλουμε την Λέρο των παιδιών μας βρίσκεται στο Κριθώνι…. μια επίσκεψη εκεί ίσως σας φανεί χρήσιμη…..

Μετά τιμής

Ευάγγελος Ασβεστάς

Δημοτικός Σύμβουλος

« Νέα Πορεία για την Λέρο»

—————————————-

Το Δελτίο Τύπου του κ. Παυλή:

Μιλάει για «ανηθικότητα» ποιος;; ο Δήμαρχος Λέρου;; ο Άνθρωπος που κατάφερε να Διχάσει τον Λεριακό Λαό και να οδηγήσει το νησί στην Αφάνεια.

Αυτό φίλες και φίλοι, Απανταχού Λεριοί λέγεται θράσος!!!

Μιλάει ο Άνθρωπος που τον έχουν καταγγείλει για Ρεβανσισμό και Εκδικητικότητα απέναντι στους πολιτικούς «Αντιπάλους», ο Άνθρωπος που έχει ανοικτούς «Λογαριασμούς» με την δικαιοσύνη για κατασυκοφάντηση τέως και νυν Αιρετών.

Με δική του ευθύνη και της Κας Προέδρου του Δημ. Συμβουλίου κατάφεραν να διαλύσουν το Δ.Σ. εκτοξεύοντας ύβρεις, εκεί που ο «Γυμνός» Βασιλιάς δεν έπαιρνε τα πολυπόθητα ΝΑΙ…..

ΝΑΙ θα λέμε κ. Δήμαρχε στο συμφέρον του Λεριακού Λαού.
ΝΑΙ θα λέμε κ. Δήμαρχε στην ανάπτυξη, στις νέες θέσεις εργασίας και όχι στο πως θα κλείσετε τους δικούς σας Λογαριασμούς με το παρελθόν σας!!!!

Την Αντιπολίτευση την εξέλεξε ο Λεριακός Λαός για να σας ελέγχει και ΟΧΙ να ψηφίζει συλλήβδην ότι εσείς και η «ομάδα» σας φέρνει στο Δημ. Συμβούλιο.

Τα περιβόητα 3.800.000€ δεν είναι έργο… είναι Δέσμευση της περιουσίας του Λεριακού Λαού απλά και μόνο για να συνεχίσετε τα Ρουσφέτια σας που σύντομα θα κληθείτε να μας εξηγήσετε ποιοι πληρώνουν.

Με την ΜΑΝΙΑ και το ΜΕΝΟΣ που έχετε απέναντι στην Αντιπολίτευση δεν καταλάβατε ότι ψηφίσαμε το θέμα του λιμανιού….Τόσο ΜΙΣΟΣ πια «ηθικέ» Δήμαρχε Λέρου;;

Η περίοδος Χάριτος τελείωσε… Τώρα έχετε υπεύθυνη Αντιπολίτευση που θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα του Λεριακού Λαού!!!

ΝΑΙ σε όλα για την Ανάπτυξη και την Πρόοδο της Λέρου.
ΟΧΙ στα «Σκοτεινά» σας σχέδια που θέλουν να ολοκληρώσουν ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ για την Λέρο………. να την κάνετε μια ΝΕΑ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ… εκεί θα μας βρείτε σθεναρά απέναντί σας.

Η ΛΕΡΟΣ έχει φωνή, έχει δύναμη, Αξιοπρέπεια διότι έχει μια Δυνατή Αντιπολίτευση.
Εμείς θα οδηγήσουμε το ΝΗΣΙ στην «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» που του αξίζει.

Μετά τιμής
Γεώργιος Παυλής
Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης
« ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΡΟ

{loadmoduleid 270}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ