back to top
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λέρος: Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο

Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022 και ώρα 6.30 μ.μ. θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Λέρου μέσω τηλεδιάσκεψης, με  θέματα στην ημερήσια διάταξη τα παρακάτω:

  1. Έγκριση εισηγητικής έκθεσης, ως προς τα αποτελέσματα εκτέλεσης προϋπολογισμού του Δήμου μας, για το Δ΄ τρίμηνο έτους 2021.
  2. Έγκριση για την μεταβολή της χρήσης του κτιρίου «Οικία Βενιζέλου», στο πλαίσιο χρηματοδότησης της αναπαλαίωσης του, από το Ταμείο Ανάκαμψης.
  3. Δημιουργία ΚΕΠ Υγείας (Κέντρο Πρόληψης για την Υγεία) στο Δήμο μας και ετήσια συντήρηση για το λογισμικό του ΚΕΠ Υγείας και τις επιπλέον υπηρεσίες.
  4. Δωρεάν παραχώρηση χρήσης γραφείου υπηρεσιών του Δήμου μας στη Δημοτική Αγορά Πλάτανου, για τη στέγαση της έδρας του Αναπτυξιακού Οργανισμού των Δήμων Αγαθονησίου, Καλυμνίων, Λειψών, Λέρου και Πάτμου με την επωνυμία «ΠΕΝΤΑΝΗΣΟΣ Α.Ε. Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης», με διακριτικό τίτλο «ΠΕΝΤΑΝΗΣΟΣ».
  5. Λήψη απόφασης παράτασης μίσθωσης ακινήτου στην πλατεία Πλατάνου, για τη συνέχιση στέγασης του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) του Δήμου μας.
  6. Λήψη απόφασης για το χαρακτηρισμό επιχειρήσεων (ξενοδοχείων-ενοικιαζομένων δωματίων) ως «εποχιακά λειτουργούσες».
  7. Έναρξη διαδικασίας εκμίσθωσης κοινόχρηστων χώρων αιγιαλού & παραλίας, για το έτος 2022.
  8. Έγκριση της με αριθ. 9/22-2-2022 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου Δημοτικού Οργανισμού Παιδικών Σταθμών – Αθλητισμού – Πολιτισμού –Δ.Ο.ΠΑΙ.Σ.Α.Π.- Λέρου με θέμα, «Έγκριση Κανονισμού Λειτουργίας Αθλητικών Εγκαταστάσεων αρμοδιότητας Δ.Ο.ΠΑΙ.Σ.Α.Π. Δήμου Λέρου».
  9. Αίτηση επιχορήγησης του αθλητικού σωματείου «Αθλητική Ένωση Λέρου», για το έτος 2022.
  10. Αίτηση επιχορήγησης του Συλλόγου Μικρασιατών Λέρου, για το έτος 2022.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ