back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Λέρος: Απάντηση της Δημοτικής Αρχής στον κ. Κωττάκη

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Απάντηση της Δημοτικής Αρχής στον κ. Κωττάκη

Η Δημοτική Αρχή Λέρου σέβεται όλους τους πολίτες του νησιού, δεν μπορεί όμως να μην απαντάει σε όσους επιχειρούν να αναδειχθούν σε «ΣΩΤΗΡΕΣ» της Λέρου, προσπαθώντας να απαξιώσουν τις προσπάθειες του σημερινού Δημάρχου, ο οποίος κατά τα προηγούμενα χρόνια που οι «ΣΩΤΗΡΕΣ» απουσίαζαν παντελώς από τα κοινά, ο κ. Κόλιας προσπαθούσε με νύχια και με δόντια να κρατήσει την κοινωνία ΕΝΩΜΕΝΗ, μέσα σε ένα νοσηρό περιβάλλον κοινωνικής και οικονομικής ΚΡΙΣΗΣ της χειρότερης μεταπολεμικής περιόδου, στην εποχή των μνημονίων, της προσφυγικής κρίσης, συνεργαζόμενος από το 2011 μέχρι σήμερα με επτά διαφορετικές κυβερνήσεις, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Για να απαντήσει ο κ. Κωττάκης στο δελτίο Τύπου που εκδώσαμε δύο πράγματα συμβαίνουν:

Είτε οικειοποιείται εμμέσως πλην σαφώς την έκφραση «φάντασμα του παρελθόντος», είτε παρανόησε τα γραφόμενά μας λόγω της ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ του από τα κοινά του τόπου.

Άλλωστε είναι γεγονός ότι ο κ. Κωττάκης επί εννέα συναπτά έτη ήταν εντελώς ανύπαρκτος από τα δημοτικά δρώμενα και μακριά από την καθημερινότητα του απλού πολίτη της Λέρου.

Όπως όλοι γνωρίζουν, ο κ. Κωττάκης είχε την τύχη να διοικήσει το Δήμο την εποχή των ΠΑΧΕΩΝ ΑΓΕΛΑΔΩΝ.

Και επειδή όλα τα προηγούμενα χρόνια ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ, πρέπει να τον ενημερώσουμε ότι οι ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ που ακολουθούν από το 2011 έως σήμερα οι Δήμοι, ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ έχουν με αυτές που ακολουθούσε ο ίδιος προ εικοσαετίας, προ οικονομικής κρίσης, προ Καλλικράτη, προ Κλεισθένη, τότε που ο Δήμος Λέρου είχε δέκα Νομικά Πρόσωπα και πακτωλό χρημάτων χωρίς ελεγκτικούς μηχανισμούς…

Με κάθε ευγενική διάθεση τον καλούμε να επισκεφτεί τον Δήμαρχο Λέρου ώστε να ενημερωθεί σχετικά με τις αλλαγές στη νομοθεσία των ΟΤΑ, καθώς και για όλες τις ενέργειες του Δήμου Λέρου για τον ΧΥΤΥ (και όχι ΧΥΤΑ) και εν γένει για τα τεκταινόμενα της Λέρου.

Η βασική αξιακή θεώρηση της παρούσας Δημοτικής Αρχής, είναι να ΜΗΝ ΔΙΑΙΡΕΙ τη Λεριακή κοινωνία και να μην μηδενίζει τα πεπραγμένα οποιασδήποτε άλλης Δημοτικής Αρχής, σεβόμενη πάντα τους πολίτες.

Πλην όμως η ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑ του κ. Κωττάκη από την πολιτική ζωή της Λέρου όλα τα προηγούμενα χρόνια, γεννά ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ για τη σκοπιμότητα της σημερινής επιστολής του, και ΥΠΟΨΙΑΖΕΙ τους πολίτες για την «αγνότητα» των προθέσεών του.

ΥΓ. Τον συμβουλεύουμε σε επόμενο δελτίο Τύπου να αναθεωρήσει τη φράση «μπόρα είναι θα περάσει».

Τρεις συνεχόμενες τετραετίες κ. Κωττάκη, δεν είναι «μπόρα», είναι ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΣ που σαρώνει την πολιτική σαθρότητα, έχοντας στο πλευρό την πλειοψηφία των κατοίκων της Λέρου, οι οποίοι καταλαβαίνουν και γνωρίζουν περισσότερα από όσα νομίζετε!

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ