back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ – ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ – ΟΣΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ (2022)

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ – ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ – ΟΣΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ (2022)

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Την Δευτέρα 25 Ιουλίου, παραμονή της εορτής της Αγίας Παρασκευής, και ώρα 7:00΄ το απόγευμα, θα τελεσθεί Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας, στην ομώνυμο Ιερό Ναό, στον Πλάτανο. Μετά το πέρας του Εσπερινού, θα τελεσθεί Ιερά Παράκληση και η Ακολουθία του Αγιασμού. Την επομένη το πρωΐ, Τρίτη 26 Ιουλίου και ώρα 7:00΄-09:30΄ π.μ., θα τελεσθεί ο Όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ

Την Τρίτη 26 Ιουλίου, παραμονή της εορτής του Αγίου Παντελεήμονος, και ώρα 7:00΄ το απόγευμα, θα τελεσθεί Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας, στον ομώνυμο Ιερό Ναό, στον Πλάτανο (Παλιασκλούπη). Μετά το πέρας του Εσπερινού, θα τελεσθεί Ιερά Παράκληση και η Ακολουθία του Αγιασμού. Την επομένη το πρωΐ, Τετάρτη 27 Ιουλίου και ώρα 7:00΄-09:30΄ π.μ., θα τελεσθεί ο Όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΟΣΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ

Την Τετάρτη 27 Ιουλίου και ώρα 7:00΄ το απόγευμα, παραμονή της εορτής της Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, θα τελεσθεί Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας, στον ομώνυμο Ενοριακό Ιερό Ναό, στην περιοχή Δρυμώνας. Μετά το πέρας του Εσπερινού, θα τελεσθεί Ιερά Παράκληση. Την επομένη το πρωΐ, Πέμπτη 28 Ιουλίου και ώρα 7:00΄-10:00΄ π.μ., θα τελεσθεί δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία. Το απόγευμα της Πέμπτης 28/7, και ώρα 7μ.μ. θα τελεστεί ο Μεθέορτος Εσπερινός και θα ψαλούν οι Χαιρετισμοί της Οσίας.

Παρακαλούνται οι ευσεβείς συμπατριώτες μας όπως προσέλθουν στις Ιερές Ακολουθίες και Πανηγύρεις.

Θα τηρηθούν τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

 

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ