Η συγκεκριμένη διοργάνωση είναι η μεγαλύτερη στη Μεσόγειο και η Λέρος είναι το μοναδικό ελληνικό νησί το οποίο συμπεριελήφθη στον αγώνα.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Στη Λέρο βρίσκονται από χτες περισσότερα από 120 σκάφη και 1500 περίπου ιστιοπλόοι, που κατέφτασαν στο νησί μας από τα απέναντι παράλια, με αφορμή τη διεξαγωγή του 28ου Ιστιοπλοϊκού Αγώνα Bodrum Cup.
Ο Δήμαρχος Λέρου απένειμε τιμητική πλακέτα στο δήμαρχο Bodrum, την οποία παρέλαβε η σύζυγος του, και στον πρόεδρο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Bodrum Cup. Ακολούθησε ανταλλαγή δώρων και Λέρικο γλέντι με χορούς που παρουσίασε ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος «Η Παναγιά του Κάστρου».
Ο Δήμαρχος Λέρου, θέλει να ευχαριστήσει τον πρόεδρο και τα μέλη της ναυτιλιακής εταιρείας KALYMNA YACHTING LTD, για τη συμβολή τους στην τουριστική προβολή της Λέρου. Επίσης, ευχαριστεί το Αστυνομικό Τμήμα, το Τελωνείο και το Λιμεναρχείο Λέρου για την πολύτιμη συμβολή τους στο διαβατηριακό έλεγχο των ιστιοπλόων, τον πρόεδρο της πετρελαϊκής εταιρείας ARGO, την πρόεδρο του Συλλόγου «Η Παναγιά του Κάστρου» κα Κοκκίνη, αλλά και γενικά όλους όσους συνέβαλαν στην άψογη οργάνωση του Bodrum Cup.
Η δημοτική αρχή, συνεχίζει να στηρίζει τέτοιες προσπάθειες, που σκοπό έχουν την τόνωση της οικονομικής ανάπτυξης τους νησιού μας, αναδεικνύοντας παράλληλα τη θέση που του αξίζει στην τουριστική αγορά.

















![Λέρος: Πώς θα διαμορφωθεί το πάρκο έξω από την Εκκλησία του Αγ. Νικολάου στο Λακκί – Παρουσιάστηκε η προμελέτη [VIDEO]](https://lerosnews.gr/wp-content/uploads/2025/11/PXL_20251101_164142597-120x86.webp)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Θέμα παραίτησης της διοίκησης των ΕΛΤΑ έθεσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς
Λέρος: Με λαμπρότητα και παλμό ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου [VIDEO]
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»
Μήνυμα Γιάννη Παππά για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου: «Όσο υπάρχει ελληνική ανάσα , δε θα περάσει σκοτάδι χωρίς φως»
Λέρος: Διαψεύδει τον Μιχάλη Κόλια η Αντιδήμαρχος Ελένη Χέλμη για το Bodrum Cup