Κυκλοφόρησε το τεύχος Νοεμβρίου 2012 της τοπικής εφημερίδας "η Πνοή της Λέρου"

[vc_row][vc_column][vc_column_text css=””]Κυκλοφόρησε το τεύχος Νοεμβρίου 2012 (103) της τοπικής εφημερίδας «η Πνοή της Λέρου», με κεντρικό θέμα τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα ΜΜΕ του νησιού μας ο πρώην δήμαρχος Λέρου κ. Τιμόθεος Κωττάκης.

Κυκλοφόρησε το τεύχος Νοεμβρίου 2012 της τοπικής εφημερίδας "η Πνοή της Λέρου"

[vc_row][vc_column][vc_column_text css=””]Κυκλοφόρησε το τεύχος Νοεμβρίου 2012 (103) της τοπικής εφημερίδας «η Πνοή της Λέρου», με κεντρικό θέμα τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα ΜΜΕ του νησιού μας ο πρώην δήμαρχος Λέρου κ. Τιμόθεος Κωττάκης.

Στην ύλη του τεύχους περιλαμβάνονται επίσης τοπικά θέματα, θέματα πολιτικής και αρθρογραφία. Ανάμεσά τους η ανεξαρτητοποίηση του δημοτικού συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας κ. Στέλιου Λουλουδιά, καθώς και η σύλληψη ενός 48χρονου ημεδαπού για παράνομη υλοτομία στο νησί μας.



lerosnews.gr[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Ακολουθήστε το Leros News στο κανάλι μας στο YouTube
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Λέρο, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο lerosnews.gr

Σχόλια αναγνωστών …

Τα σχόλια δημοσιεύονται κατόπιν έγκρισης.