back to top
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κυκλοφόρησε η έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Leros News»

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΚυκλοφόρησε η έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Leros News»

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ, ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ! ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ


Κυκλοφόρησε το πρώτο τεύχος (ΙΟΥΛΙΟΥ) της έντυπης μορφής της μηνιαίας εφημερίδας «Leros News», με έναν διαφορετικό, μοντέρνο σχεδιασμό. Το έντυπο έχει 24 έγχρωμες σελίδες και εκτυπώνεται στο κλασσικό φύλλο εφημερίδας, σε 4500 αντίτυπα, με την πιο σύγχρονη τεχνολογία στον τομέα των εκδόσεων.

Πρόκειται για ένα κοινωνικό στοίχημα που θέσαμε, θέλοντας να συνεχίσουμε το δρόμο που χαράξαμε τα τελευταία 9 χρόνια στο ίντερνετ: μια πραγματικά ανεξάρτητη και αδέσμευτη πολιτική εφημερίδα, που απαντά επιθετικά στην οικονομική δυσπραγία, αλλά και στην πολύπλευρη κρίση των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Η εφημερίδα «Leros News», φιλοδοξεί με τα ρεπορτάζ, την αρθρογραφία και την πλούσια ύλη της, να δώσει μια διαφορετική προσέγγιση των πολιτικών και κοινωνικών δρώμενων της Λέρου.

Στο πρωτοσέλιδο φιλοξενούνται οι φωτογραφίες των κ.κ. Κόλια, Κουμπάρου, Κοντραφούρη, Διαμαντάρα, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν τα τέσσερα διαφορετικά πολιτικά «ρεύματα» που υπάρχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο Λέρου, επιθυμώντας με αυτόν τον τρόπο να δώσουμε το πολιτικό στίγμα της εφημερίδας μας.

Εκτός των λοιπών θεμάτων, διαβάστε επίσης τι λένε για την κυκλοφορία του «Leros News», ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδης Βαρβιτσίωτης, οι βουλευτές Δωδεκανήσου κ.κ. Δημήτρης Γάκης, Μίκα Ιατρίδη, Μάνος Κόνσολας, Δημήτρης Κρεμαστινός, Βασίλης Υψηλάντης, ο Τ. Βουλευτής Δωδ/νήσου κ. Γιάννης Παππάς, και η Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, κα. Χριστιάνα Καλογήρου. Ευχαριστούμε όλες και όλους εσάς που στηρίζετε και διακινείτε την εφημερίδα «Leros News».

Κυκλοφόρησε η έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Leros News»

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ