back to top
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Οι Ίωνες Λέρου στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Χώρας

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΟι Ίωνες Λέρου στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Χώρας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Το έτος 2020 στιγματίστηκε από την πανδημία του covid-19 και τις αλλαγές που αυτή επέφερε στην καθημερινότητά μας.

Αρχικά το κλείσιμο των αθλητικών εγκαταστάσεων και εν συνεχεία το άνοιγμά τους με βάση τα εκδοθέντα Υγειονομικά Πρωτόκολλα, έθεσαν ένα νέο πλαίσιο στο οποίο ενταχθήκαμε προς επιβεβαίωση της συνολικής προσπάθειας ελαχιστοποίησης μετάδοσης του ιού.

Ο Όμιλος τη χρονιά που πέρασε παρά τις αντιξοότητες που αντιμετώπισε, υποστήριξε με επιτυχία το σκοπό λειτουργίας του που δεν είναι άλλος, από την ανάπτυξη και διάδοση του αθλήματος της αντισφαίρισης, σε μικρούς και μεγάλους αθλητές.

Επιπλέον, εναρμονίστηκε πλήρως με τις διατάξεις της νέας αθλητικής νομοθεσίας και ως εκ τούτου στις 18/12/2020 έλαβε την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού/Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ενώ στις 13/01/21 εντάχθηκε στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Χώρας.

Μέχρι σήμερα από τη Λέρο, έχουν ενταχθεί στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Χώρας, ο Όμιλος των Ιώνων, ο ΓΣΝ Λέρου, ο Αθλητικός Σύλλογος TAEKWONDO Λέρου και ο Σκοπευτικός Αθλητικός Όμιλος Λέρου.

Το έτος 2021 θα είναι άλλη μια ιδιαίτερη χρονιά καθόσον:

Αναμένεται να ολοκληρωθεί το έργο επισκευής του τάπητα του γηπέδου στο ΠΙΚΠΑ, το οποίο σύντομα θα μπει στην τελική φάση υλοποίησής του.

Ευελπιστούμε σε άρση των περιοριστικών μέτρων, προκειμένου να είναι δυνατή η διεξαγωγή και συμμετοχή σε αγωνιστικά τουρνουά αντισφαίρισης.

Το ερχόμενο Φθινόπωρο προγραμματίζεται η διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής του Ομίλου καθώς λήγει η θητεία των τωρινών.

Θεμέλιος λίθος για την πορεία του Ομίλου από το έτος 2014 που ιδρύθηκε και έκανε τα πρώτα βήματα στο αθλητικό γίγνεσθαι της Λέρου και των Δωδεκανήσων μέχρι και σήμερα, είναι η στήριξη των Μελών, Μικρών και Μεγάλων Αθλουμένων, Προπονητών, Γονέων, Φίλων και φυσικά του Δήμου Λέρου.

Με την ευχή το έτος 2021 να είμαστε όλοι υγιείς και σύντομα να επανέλθουμε σε μια κανονική καθημερινότητα, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς για την εποικοδομητική και συνεχή στήριξή σας.


Μετά Τιμής

Τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Των Ιώνων.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ