back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ίδρυση Τοπικής Επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Λέρο! Γραμματέας ο Μάκης Αρμενιάκος!

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΊδρυση Τοπικής Επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Λέρο! Γραμματέας ο Μάκης Αρμενιάκος!

Δελτίο Τύπου: “Τα αποτελέσματα των εκλογικών αναμετρήσεων κατέδειξαν την ευρεία αποδοχή των θέσεων και του προγράμματος του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στα Δωδεκάνησα και στη Λέρο.

Η προσήλωσή μας στους σκοπούς του κινήματος και στους βουλευτές και τα στελέχη του κινήματος που τιμούν την εμπιστοσύνη μας και αγωνίζονται για μια Υπερήφανη Ελλάδα, Εθνικά Ανεξάρτητη με ανάπτυξη και ως ισότιμο μέλος της Ευρωπαικής Οικογένειας των Εθνών και όχι των Τραπεζών και των κερδοσκόπων, μας οδήγησε στην επιθυμία μας να συμβάλουμε ενεργά στην προβολή των θέσεων, και την ενίσχυση της δύναμης του κινήματος στο νησί μας.

Με απόφαση της ιδρυτικής συγκέντρωσης της 12/07/2012 συνεστήθη και λειτουργεί η Τοπική Επιτροπή «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΡΟΥ», μέχρι την απόφαση για την λειτουργία των τοπικών οργανώσεων, που θα προκύψει από το συνέδριο του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ το πρώτο δεκαπενθήμερο Οκτωβρίου του 2012.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον γραμματέα  της Τοπικής Επιτροπής Μάκη Αρμενιάκο στα τηλέφωνα 694 85 72 745 ή στο 22470 22759″. 

 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

 —

Τοπική Επιτροπή

«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΡΟΥ»

Ο Γραμματέας

Μάκης Αρμενιάκος 

ΑΡΜΕΝΙΑΚΟΣ ΜΑΚΗΣ
85400 ΛΕΡΟΣ
armeniakosm@gmail.com
antilogoi.blogspot.com

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ