back to top
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Λέρος στην Τουριστική έκθεση «PHILOXENIA 2013»

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΗ Λέρος στην Τουριστική έκθεση «PHILOXENIA 2013»

Δελτίο Τύπου εκδόθηκε από το γραφείο δημάρχου, αναφέροντας τα εξής: Ο Δήμαρχος Λέρου παρευρέθηκε στην 29η έκθεση «PHILOXENIA 2013» που πραγματοποιείται από 21 έως 24 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της HELEXPΟ στη Θεσσαλονίκη. Το παρόν έδωσε και ο πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Λέρου.

Στο δικό του περίπτερο ο Δήμος μας, πέρα από το ενημερωτικό υλικό με τις ομορφιές της Λέρου, έδωσε τη δυνατότητα στους επισκέπτες να δοκιμάσουν και δείγματα από παραδοσιακά προϊόντα, αποσπώντας τις καλύτερες των εντυπώσεων από τους εκατοντάδες επισκέπτες της έκθεσης. Σημαντικές επαφές έγιναν επίσης με ξένους εμπορικούς επισκέπτες που προέρχονται κυρίως από την Ευρώπη και τα Βαλκάνια.

Ο δήμαρχος Λέρου ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν για την προβολή του νησιού μας και ιδιαίτερα την κυρία Καλανδράνη Πετρούλα, η οποία για πολλοστή φορά βοήθησε με την παρουσία της στη προβολή του νησιού μας. Επίσης, δεσμεύεται πως θα συνεχίσει, σε συνεργασία με όλους τους φορείς, τον αγώνα για την ανάδειξη κι ενίσχυση της Λέρου, που θα οδηγήσουν στην οικονομική και τουριστική ανάπτυξη.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ