back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η Κυριακή Παυλή προλόγισε τον Πρόεδρο της Νότιας Ουαλίας

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΗ Κυριακή Παυλή προλόγισε τον Πρόεδρο της Νότιας Ουαλίας

Η παροιμία «Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει», ταιριάζει ασορτί στην περίπτωση της Κυριακής Παυλή, της κόρης του πρεσβευτή της Λέρου Γιώργου Παυλή.

Η μικρή Κυριακή εξέπληξε τους πάντες στην ομιλία τους μπροστά στον Πρόεδρο της νέας νότιας Ουαλίας, του οποίου προλόγισε και την παρουσία του στην ελληνική παροικία και συγκεκριμένα στα ελληνικά σχολεία που δραστηριοποιούνται και χρηματοδοτούνται από την Αυστραλιανή κυβέρνηση. Η Κυριακή δίκαια απέσπασε το θερμό χειροκρότημα όλων των παρευρισκόμενων τιμώντας με τον καλύτερο τρόπο την Ελλάδα και την μαθητική κοινότητα της Αυστραλίας.

Περιχαρείς οι γονείς της, Αρχοντούλα και Γιώργος Παυλής, δεν σταματούσαν να δέχονται συγχαρητήρια για την παρουσία της μικρής Κυριακής, που φαίνεται ότι έχει πάρει πολλά από τα χαρίσματα του πατέρα της, κυρίως στο χώρο της επικοινωνίας αλλά και της πολιτικής.

Ο δυναμικός της χαρακτήρας, η αγάπη της για την Λέρο, μας προϊδεάζουν ότι στο μέλλον η Κυριακή θα ακολουθήσει τον δρόμο της πολιτικής αφού όπως και να το κάνουμε το «μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει»!

Εφημερίδα “Πνοή της Λέρου”

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ