back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Γραφείο Δημάρχου: Δελτίο Τύπου για το νέο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού από περιοχή Σμαλού προς Παρθένι.

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΓραφείο Δημάρχου: Δελτίο Τύπου για το νέο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού από περιοχή Σμαλού προς Παρθένι.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Παραδόθηκε προς χρήση το νέο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού από περιοχή Σμαλού προς Παρθένι.

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες από τη Δημοτική Αρχή και παραδόθηκε προς χρήση το νέο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού, που αποτελείται από φωτιστικά νέας τεχνολογίας, τα οποία προσφέρουν πλέον πλήρη και άπλετο φωτισμό στην περιοχή εν όψει και της εορτής της Οσίας Ματρώνης (Αγία Κιουρά).

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Λέρου κ Κόλιας, στόχος μας είναι μέσα από τα έργα που υλοποιούμε και δρομολογούμε, με νέα δίκτυα ηλεκτροφωτισμού να ενισχύσουμε το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων, εργαζομένων και επισκεπτών της περιοχής, διευκολύνοντας την ασφαλή διέλευση πεζών και οχημάτων και συμβάλλοντας παράλληλα στην αισθητική αναβάθμιση της περιοχής και στην εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων προς όφελος των πολιτών.

Ως Δημοτική Αρχή προγραμματίσαμε, μελετήσαμε και εξασφαλίσαμε τα χρήματα και, υλοποιήσαμε με αυτεπιστασία ένα μεγάλο και αναγκαίο έργο ηλεκτροφωτισμού, ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής.

Συγχρόνως συνεχίζουμε την προσπάθεια ηλεκτροφωτισμού και στο οδικό δίκτυο περιοχή Ράχης, που σύντομα θα παραδοθεί προς χρήση.Ευχαριστώ όλες τις υπηρεσίες του Δήμου μας, τους συνεργάτες μου και ειδικά τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Β. Μεραμπελιώτη, τους υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας Δομικών Έργων και Ηλεκτροφωτισμού για τη Συνεργασία και Υλοποίηση του τόσο σημαντικού αυτού έργου.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ