ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Φίλες και Φίλοι, ο Δήμος Λέρου θα συμμετέχει και φέτος στην εθελοντική δράση καθαρισμού Let΄s do it Greece.
Γι’ αυτό το λόγο απευθύνει ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ προς όλους τους Φορείς – Σχολεία – Συλλόγους – Ιδιώτες του νησιού μας που ενδιαφέρονται και επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εθελοντικές δράσεις καθαρισμού και βελτίωσης του περιβάλλοντος που θα υλοποιηθούν την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου με κορύφωση την Κυριακή 6 Απρίλιου 2014 ημέρα διεξαγωγής της καμπάνιας “Let΄sdoitGreece” μπορούν να ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, μέχρι την Παρασκευή 21-3-2014 στα γραφεία μας στην Καμάρα.
Παρακαλούμε για κάθε πληροφορία ή διευκρίνιση για τις δράσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα επικοινωνίας 22470.22109 ή στο 22470.28035.
Η υποστήριξη και η συμμετοχή όλων μετράει γιατί όλοι μαζί μπορούμε να δείξουμε την δημιουργική και καθαρή πλευρά του νησιού μας.


















![Λέρος: Πώς θα διαμορφωθεί το πάρκο έξω από την Εκκλησία του Αγ. Νικολάου στο Λακκί – Παρουσιάστηκε η προμελέτη [VIDEO]](https://lerosnews.gr/wp-content/uploads/2025/11/PXL_20251101_164142597-120x86.webp)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Θέμα παραίτησης της διοίκησης των ΕΛΤΑ έθεσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς
Λέρος: Με λαμπρότητα και παλμό ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου [VIDEO]
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»
Μήνυμα Γιάννη Παππά για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου: «Όσο υπάρχει ελληνική ανάσα , δε θα περάσει σκοτάδι χωρίς φως»
Λέρος: Διαψεύδει τον Μιχάλη Κόλια η Αντιδήμαρχος Ελένη Χέλμη για το Bodrum Cup