Στη Λέρο μεταβαίνουν εντός της εβδομάδος οι Δήμαρχοι των γειτονικών νησιών (Πάτμου, Λειψών, Αγαθονησίου) για να αποφασίσουν από κοινού με τον Δήμαρχο Λέρου σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι με το Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Πρόσκληση που εξέδωσε το ΔΗΛΙΤΑΠ, η συγκεκριμένη συνεδρίαση θα λάβει χώρα την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013, και ώρα 10:00π.µ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Λέρου, με μοναδικό θέμα τη συζήτηση σχετικά με “την προοπτική και τον τρόπο λειτουργίας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάτμου”.
Να σημειωθεί ότι τη συγκεκριμένη πρόσκληση υπογράφει ο Αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Πάτμου κ. Γαµπιέρης Αντώνιος.
Πάντως, σύμφωνα με το patmostimes.gr, τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν φήμες, που έχουν αναστατώσει την τουριστική αγορά του γειτονικού νησιού, ότι η Πάτμος έχει απολέσει μεγάλο αριθμό από τα κρουαζιερόπλοια της Louis Cruises (περίπου 30), εξαιτίας κακών χειρισμών του ΔΗΛΙΤΑΠ και κυρίως του προέδρου της.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι κακοί χειρισμοί εστιάζονται στο γεγονός, ότι το ΔΗΛΙΤΑΠ ζήτησε την καταβολή των λιμενικών τελών από τον πράκτορα αρχικά και την εταιρεία στη συνέχεια ταυτόχρονα με την έκδοση της απόδειξης εξόφλησης, ενώ μέχρι σήμερα έκοβε την απόδειξη της οφειλής στον πράκτορα και όταν πληρωνόταν από την εταιρεία, εξοφλούσε τα λιμενικά τέλη στο ΔΗΛΙΤΑΠ.
lerosnews.gr
















ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: Σύλληψη 33χρονου για κατοχή ναρκωτικών και αρχαιοτήτων
Λέρος: 48ωρη απεργία στα ταξί - Τρίτη 2 & Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025
Λέρος: Νέα δικαστική περιπέτεια για τον πρώην Δήμαρχο Μιχάλη Κόλια: 18 μήνες φυλάκιση με αναστολή για παράβαση καθήκοντος
Λέρος: Ένταση, βαριές εκφράσεις και προαναγγελία μηνύσεων στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου
Λέρος: Εντυπωσιακό κλάδεμα των δέντρων στο νησί