back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του προέδρου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου στα νησιά Κω, Κάλυμνο, Λέρο, Πάτμο

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΕπίσκεψη του προέδρου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου στα νησιά Κω, Κάλυμνο, Λέρο, Πάτμο

Με την έναρξη της φθινοπωρινής προπονητικής περιόδου ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ θα επισκεφθεί στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας διαδοχικά τα τέσσερα νησιά της Δωδεκανήσου, που καλλιεργούν το στίβο μέσω των τοπικών σωματείων.

Η συνάντηση με τα προεδρεία των Σωματείων των νησιών είναι επιβεβλημένη, ιδιαίτερα τώρα στο ξεκίνημα της φθινοπωρινής προετοιμασίας των αθλητών, προκειμένου να συζητηθούν προβλήματα χρήσης των σταδίων, αλλά και ελλείψεις σε θέματα υλικοτεχνικής υποδομής.

Παράλληλα θα επιδιωχθεί να γίνουν συναντήσεις με τους Δημάρχους και τους Προέδρους των αθλητικών οργανισμών, για εθιμοτυπικούς και λόγους προγραμματισμού αθλητικών γεγονότων την νέα αγωνιστική περίοδο, σε συνεργασία μαζί τους.

Τέλος, ο πρόεδρος θα ενημερώσει τα προεδρεία των Σωματείων και τους προπονητές, σχετικά με την επικείμενη διεξαγωγή των δύο αθλητικών εκδηλώσεων ( 32οι Αιγαιοπελαγίτικοι στη Χίο στις 9-10/10/2021 και το Rungreece στη Ρόδο στις 24/10/2021).

Θα πρέπει να ληφθεί υπ’ οψην το γεγονός ότι για τα δύο αυτά αθλητικά γεγονότα θα ισχύσουν τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα, ιδίως σε ότι αφορά το Rungreece θα επιτρέπεται να συμμετάσχουν ΜΌΝΟΝ πλήρως εμβολιασμένοι ή  νοσήσαντες.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ