back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

– Επίσκεψη – Aστραπή του Υπουργού Αιγαίου στη Λέρο για τα… έργα!

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ- Επίσκεψη - Aστραπή του Υπουργού Αιγαίου στη Λέρο για τα... έργα!

Στη Λέρο μετέβη σήμερα ο Υπουργός Αιγαίου κ. Παυλίδης, όπου συνοδευόμενος από τον υπό παραίτηση δήμαρχο Λέρου Τιμόθεο Κωττάκη επισκέφθηκε τα εκτελούμενα έργα στο νησί.

Συγκεκριμένα επιθεώρησε το υπό κατασκευή ανοικτό γήπεδο Στίβου και Ποδοσφαίρου, όπου θα διεξαχθούν οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Στίβου, τον προσεχή Οκτώβριο, το κλειστό γυμναστήριο, το ανακατασκευαζόμενο κινηματοθέατρο Λακκίου και τις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού και της αποχέτευσης, δεδομένου ότι την προσεχή Τρίτη θα βρίσκονται στο νησί οι Ελεγκτές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εκπρόσωποι της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, για να εξετάσουν την κατάσταση του έργου.

Ο κ. Παυλίδης επισκέφθηκε επίσης τη χρηματοδοτούμενη δράση, από το Πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ, «Ιστορικές Διαδρομές νήσου Λέρου».

Ο Υπουργός Αιγαίου εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη των έργων, αλλά υπογράμμισε την ανάγκη επισπεύσεως των αθλητικών εγκαταστάσεων, προκειμένου έγκαιρα να παραδοθούν προς χρήση για τους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες.

Για το λόγο αυτό ο κ. Παυλίδης συνεννοήθηκε με το Υφυπουργείο Αθλητισμού να οργανωθεί σύσκεψη την προσεχή Δευτέρα στην Αθήνα. Στη σύσκεψη θα μετάσχει και ο κ. Κωττάκης, προκειμένου να ενημερώσει ως προς την εξέλιξη των έργων.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ