back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εκμίσθωση παραλιών από τον δήμο Πάτμου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΕκμίσθωση παραλιών από τον δήμο Πάτμου

Ο Δήμαρχος Πάτμου προκηρύσσει Δημοπρασία πλειοδοτική, φανερή και προφορική για την παραχώρηση, του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού, παραλίας, προς τρίτους, με σύναψη μισθωτικής σχέσης, έναντι ανταλλάγματος και καλούμε τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον κατά την ημέρα των Δημοπρασιών οι οποίες θα διεξαχθούν στις κάτωθι ημερομηνίες:

1. Για το μοναδικό τμήμα της παραλίας «Αγριολιβάδι» εκτάσεως 500 τ.μ. για την τοποθέτηση ομπρελών, ξαπλώστρων και θαλάσσιων μέσων αναψυχής με απόσταση από την ακτογραμμή πέντε (5) μέτρα και τιμή εκκίνησης 12€/τ.μ., στις 22/08/2013, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10η πρωινή στο Δημαρχείο στη Χώρα Πάτμου.

2. Για το μοναδικό τμήμα της παραλίας «Πέτρα» εκτάσεως 300 τ.μ. για την τοποθέτηση ομπρελών, ξαπλώστρων και θαλάσσιων μέσων αναψυχής με απόσταση από την ακτογραμμή πέντε (5) μέτρα και τιμή εκκίνησης 12€/τ.μ., στις 22/08/2013, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12η μεσημβρινή στο Δημαρχείο στη Χώρα Πάτμου.

3. Για το τμήμα Α της παραλίας «Κάμπος» εκτάσεως 300 τ.μ. για την τοποθέτηση ομπρελών, ξαπλώστρων και θαλάσσιων μέσων αναψυχής με απόσταση από την ακτογραμμή πέντε (5) μέτρα και τιμή εκκίνησης 12€/τ.μ., στις 23/08/2013, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10η πρωινή στο Δημαρχείο στη Χώρα Πάτμου.

4. Για το τμήμα Β της παραλίας «Κάμπος» εκτάσεως 300 τ.μ. για την τοποθέτηση ομπρελών, ξαπλώστρων και θαλάσσιων μέσων αναψυχής με απόσταση από την ακτογραμμή πέντε (5) μέτρα και τιμή εκκίνησης 12€/τ.μ., στις 23/08/2013, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11.30 πρωινή στο Δημαρχείο στη Χώρα Πάτμου.

5. Για το τμήμα Γ της παραλίας «Κάμπος» εκτάσεως 200 τ.μ. για την τοποθέτηση ομπρελών, ξαπλώστρων και θαλάσσιων μέσων αναψυχής με απόσταση από την ακτογραμμή πέντε (5) μέτρα και τιμή εκκίνησης 12€/τ.μ., στις 23/08/2013, ημέρα Παρασκευή και ώρα 1.30 μεσημβρινή στο Δημαρχείο στη Χώρα Πάτμου.

To ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς (κατώτερο μίσθωμα) ορίζεται από την στο ποσό των 12,00 € ανά τ.μ. για όλα τα τμήματα τη δημοπρασία μπορούν να συμμετέχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα οποιασδήποτε εταιρικής μορφής καθώς και κοινοπραξίες.

Για να γίνει δεκτός κάποιος στον διαγωνισμό πρέπει να προσκομίσει:

1.- Εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένου στην Ελλάδα Τραπεζικού Ιδρύματος για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό. Το ποσό της εγγυητικής επιστολής ορίζεται στο 10% επί της τιμής εκκίνησης για κάθε τμήμα (εμβαδό τμήματος Χ τιμή εκκίνησης ανά τ.μ.) Η εγγυητική επιστολή θα επιστραφεί στους συμμετέχοντες μετά την επικύρωση του διαγωνισμού από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση

2.- Βεβαίωση μη οφειλής στον Δήμο μας. (πρωτότυπη ή ακριβές αντίγραφο)

3.- Υπεύθυνη δήλωση στην οποία να δηλώνεται ότι ο συμμετέχων αποδέχεται τους όρους της διακήρυξης. Αν κάποιος πλειοδοτεί για λογαριασμό άλλου, οφείλει να δηλώσει αυτό στην επιτροπή δημοπρασίας, πριν της έναρξη του διαγωνισμού, παρουσιάζοντας και το προς τούτο νόμιμο πληρεξούσιο έγγραφο, αλλιώς θεωρείται ότι μετέχει για δικό του λογαριασμό.

Τα δικαιολογητικά του άρθρου 4 υποβάλλονται στην επιτροπή του διαγωνισμού κατά την ημέρα και ώρα δημοπρασίας, υπογράφονται , καταγράφονται, ελέγχονται και εφόσον διαπιστωθεί η πληρότητα των εγγράφων δίνεται το δικαίωμα συμμετοχής στην δημοπρασία η οποία θα ξεκινήσει στην καθορισμένη ώρα από τον Δήμαρχο.

Πληροφορίες και αντίγραφα της διακήρυξης της δημοπρασίας παρέχονται τις κατά τις; Εργάσιμες ημέρες και ώρες από τα γραφεία του Δήμου Πάτμου. Τηλέφωνο 2247360300

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ