back to top
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Εγκρίθηκε η ανάθεση για τη σύμβαση μεταξύ Δήμου Λέρου – ΑΝΕ Καλύμνου για τη μεταφορά επιβατών από Μαστιχάρι

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΕγκρίθηκε η ανάθεση για τη σύμβαση μεταξύ Δήμου Λέρου - ΑΝΕ Καλύμνου για τη μεταφορά επιβατών από Μαστιχάρι

Στην έγκριση απευθείας ανάθεσης για «Σύναψη σύμβασης παροχής υπηρεσιών μεταξύ του Δήμου Λέρου και της Α.Ν.Ε. Καλύμνου Α.Ε.» προχώρησε ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας με σχετική απόφαση.

Πιο συγκεκριμένα, η απόφαση αφορά την ακτοπλοϊκή μεταφορά των παραθεριστών/επισκεπτών από Μαστιχάρι προς Ξηρόκαμπο και επιστροφή.

Ειδικότερα, η απόφαση Δημάρχου υπ’αριθ. 58/2013 αναφέρει τα εξής:

“Ο Δήμαρχος Λέρου έχοντας υπόψη κλπ, αποφασίζουμε:

1. Εγκρίνουμε τη σύναψη σύμβασης για «Παροχή υπηρεσιών μεταφοράς μεταξύ του Δήμου Λέρου και της Α.Ν.Ε. Καλύμνου Α.Ε.», με απ’ ευθείας ανάθεση.

2. Αναθέτουμε απευθείας την ανωτέρω υπηρεσία στην εταιρεία Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρεία Καλύμνου – Α.Ε. (Α.Ν.Ε.Κ.) του Δήμου Καλυμνίων, με έδρα στην Κάλυμνο, ΔΥΟ ΚΑΛΥΜΝΟΥ, ΑΦΜ: 094093617, έναντι αμοιβής 20.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Η παροχή υπηρεσιών ακτοπλοϊκής μεταφοράς των παραθεριστών/επισκεπτών από Μαστιχάρι προς Ξηρόκαμπο και επιστροφή, θα περιλαμβάνει:

Ο μεταφορέας θα προσφέρει υπηρεσίες μεταφοράς με σκάφη που έχει στη διάθεση του, από το λιμένα Μαστιχαρίου στην Κω, στο λιμένα Ξηροκάμπου στη Λέρο και επιστροφή

Η συχνότητα των δρομολογίων θα είναι δύο φορές την εβδομάδα

Οι ημέρες και ώρες εκτέλεσης των δρομολογίων θα καθορίζονται από κοινού από τους δύο συμβαλλόμενους και θα λαμβάνουν ως βάση τις ώρες άφιξης και αναχώρησης των πτήσεων τσάρτερ, στο διεθνή αερολιμένα Κω.

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Α/Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ                ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ        ΦΠΑ 16%      ΣΥΝΟΛΟ
1     Παροχή υπηρεσιών ακτοπλοϊκής          32 δρομ Χ 535,00     2.739,20       19.859,20      
       μεταφοράς των παραθεριστών/           = 17.120,00 €       
       επισκεπτών από Μαστιχάρι προς
       Ξηρόκαμπο και επιστροφή  
  • Η προθεσμία εκτέλεσης της υπηρεσίας ορίζεται για το διάστημα από 01-05-2013 έως 31-10-2013.
  • Η πληρωμή της αξίας των παρεχόμενων υπηρεσιών ποσού 19.859,20 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 16%, θα γίνεται ανά δίμηνο με την έκδοση Εντάλματος πληρωμής μετά την υποβολή ισόποσου εξοφλητικού τιμολογίου παροχής υπηρεσιών.
  • Η δαπάνη που προκαλείται θα βαρύνει τον Κ.Α. 00.6142.0013 του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2013″.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ