back to top
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Έγκριση αρχιτεκτονικής μελέτης για τη συντήρηση και επισκευή του Δημαρχείου στον Πλάτανο

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΈγκριση αρχιτεκτονικής μελέτης για τη συντήρηση και επισκευή του Δημαρχείου στον Πλάτανο

Στις 2 Σεπτεμβρίου 2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.30, συνήλθε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Λέρου, στην αίθουσα συνεδριάσεών του Σώματος στον Πλάτανο, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων, στα θέματα που αναγράφονται στην ημερήσια διάταξη, ύστερα από σχετική πρόσκληση.

Ο Πρόεδρος κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης, αφού διαπίστωσε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία, διότι σε σύνολο εικοσιένα (21) μελών βρέθηκαν παρόντα δώδεκα.

Ο Πρόεδρος έδωσε το λόγο στον Δήμαρχο Λέρου, ο οποίος εισηγήθηκε στο Σώμα εκτός ημερήσιας διάταξης, αφού πρώτα αποφασίστηκε ομόφωνα από τους παρόντες δημοτικούς συμβούλους πως το θέμα είναι κατεπείγον και συζητείται πριν από την έναρξη της συζήτησης των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, το θέμα σχετικά με την έγκριση της αρχιτεκτονικής μελέτης του έργου, «Συντήρηση και επισκευή Δημοτικού Μεγάρου».

Στη συνέχεια έθεσε υπόψη του Σώματος την παραπάνω μελέτη και την με αριθ. πρωτ. Δ.Υ./30-08-2013 εισήγηση της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου μας, με την οποία εισηγούνται την έγκρισή της.

Ο Πρόεδρος στη συνέχεια απηύθυνε το λόγο στους παριστάμενους Δημοτικούς Συμβούλους για να τοποθετηθούν επί του θέματος και ακολούθησε συζήτηση με ερωτήσεις, σχόλια, παρατηρήσεις και θέσεις των παριστάμενων μελών του Σώματος. Κλείνοντας ο Πρόεδρος κήρυξε την περαίωση της παραπάνω διαδικασίας, καλώντας παράλληλα το Σώμα να αποφασίσει σχετικά

Κατόπιν αυτών το Δ.Σ. Λέρου αποφάσισε ομόφωνα και ενέκρινε την αρχιτεκτονική μελέτη του έργου, «Συντήρηση και επισκευή Δημοτικού Μεγάρου».

Η απόφαση αυτή έλαβε αύξοντα αριθμό 131/2013

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ LEROS NEWS

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ