Αγαπητοί μου συμπολίτες και συμπολίτισσες,
Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να σας ευχαριστήσω για τη μεγάλη τιμή που κάνατε σε εμένα προσωπικά, αλλά και στην παράταξη μας.
Με αίσθημα ευθύνης δεσμεύομαι, για ακόμα μια φορά, ότι εγώ και οι συνεργάτες μου θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να ανταποκριθούμε στην επίλυση των προβλημάτων αλλά και στις προκλήσεις της νέας πενταετίας. Θα είμαι, όπως πάντα, δίπλα σας.
Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Δεν περισσεύει κανείς σε αυτό τον αγώνα κι εμείς το γνωρίζουμε. Δεν χωρίζουμε τους Λεριούς σε μορφωμένους και αμόρφωτους, πράσινους ή μπλε. Τους χρειαζόμαστε όλους, γι αυτό και καλούμε σε συνεργασία όλες τις δυνάμεις του τόπου.
Όλοι μαζί λοιπόν με ομόνοια, για να φτάσουμε τη Λέρο εκεί που της αξίζει, για εμάς και τα παιδιά μας.
Συνεχίζουμε..


















![Λέρος: Πώς θα διαμορφωθεί το πάρκο έξω από την Εκκλησία του Αγ. Νικολάου στο Λακκί – Παρουσιάστηκε η προμελέτη [VIDEO]](https://lerosnews.gr/wp-content/uploads/2025/11/PXL_20251101_164142597-120x86.webp)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Θέμα παραίτησης της διοίκησης των ΕΛΤΑ έθεσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς
Λέρος: Με λαμπρότητα και παλμό ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου [VIDEO]
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»
Μήνυμα Γιάννη Παππά για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου: «Όσο υπάρχει ελληνική ανάσα , δε θα περάσει σκοτάδι χωρίς φως»
Λέρος: Διαψεύδει τον Μιχάλη Κόλια η Αντιδήμαρχος Ελένη Χέλμη για το Bodrum Cup