back to top
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ευχαριστήρια επιστολή από το Γραφείο Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Λέρου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΕυχαριστήρια επιστολή από το Γραφείο Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Λέρου

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του στη «ΒΡΑΔΙΑ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ», που οργάνωσε η ΟΜΑΔΑ ΑΓΑΠΗΣ για όλους τους συμπατριώτες μας, τους απόδημους Λεριούς, τους φίλους της Λέρου!

Πετύχαμε το στόχο μας και αποδείξαμε σε όλους ότι μπορούμε να περνάμε καλά, αρκεί να είμαστε αγαπημένοι.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη στήριξη όλου του επιχειρηματικού κόσμου του νησιού μας, αφού ο καθένας με τον τρόπο του, είτε προσφέροντας κάποιο δώρο για τη λαχειοφόρο μας είτε αγοράζοντας λαχνούς, συνέβαλλε στην κάλυψη όλων των εξόδων της Βραδιάς!

Επιπλέον θα θέλαμε να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγνώμη αφού εκ παραδρομής κληρώθηκαν μόνο τα 31 από τα 78 δώρα. Τα αποκόμματα των λαχνών έχουν φυλαχτεί και η κλήρωση θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 18 Αυγούστου στις 18.00 στην Πολιτιστική, όπου συναντιέται η Ομάδα Αγάπης.

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να παρευρεθεί, ενώ τα ονόματα των επιτυχόντων θα αναρτηθούν στο διαδίκτυο.

Επίσης, να αναφέρουμε πως από τους λαχνούς που μοιράσαμε εκείνο το βράδυ, με στόχο την κάλυψη των σχολικών εξόδων μαθητών από άπορες οικογένειες, συγκεντρώσαμε το ποσό των 250 ευρώ.

Η Ομάδα θα προσθέσει το ποσό των 350 ευρώ από τα υπόλοιπα έσοδα που είχε, προκειμένου να βοηθήσουμε περισσότερα παιδιά. Θερμές ευχαριστίες ξανά σε όλους όσους παρευρεθήκατε, στους χορηγούς μας, στην ορχήστρα του Σάββα Γιαννουκά και σε όσους συνέβαλλαν στη δημιουργία μιας εκ των πιο επιτυχημένων εκδηλώσεων. Επιπλέον, ευχαριστούμε την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας, τη Δημοτική Αρχή και το Δήμαρχο Λέρου, κύριο Κόλλια Μιχαήλ για την άψογη συνεργασία και συμπαράσταση στη μέχρι τώρα πορεία μας.

Και του χρόνου να είμαστε καλά!

Με εκτίμηση
Για την Ομάδα Αγάπης
Η κοινωνική Λειτουργός
Ευαγγέλου Βασιλική

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ