back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ευχαριστήρια επιστολή από την Ομάδα Αγάπης

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΕυχαριστήρια επιστολή από την Ομάδα Αγάπης

Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Κινηματοθέατρο η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ομάδας Αγάπης.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλο το επιτελείο της Θεατρικής Ομάδας Λέρου για την πολύτιμη βοήθεια, καθώς και την παιδική σκηνή για την παρουσίαση της παράστασης «Το Μαγικό Φίλτρο των Χριστουγέννων». Ευχαριστούμε τον κύριο Χατζηλάρη Τάσο που προετοίμασε την Χορωδία της Ομάδας μας, το μάγο Domenico που μας άφησε άφωνους με τα μαγικά του κόλπα, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού που τραγούδησε τα κάλαντα μαζί μας και σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο Αλίντων συμμετείχαν στο παζάρι μας.

Επιπλέον θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μαγαζιά του νησιού μας, που απλόχερα μας έδωσαν τη χορηγία τους.

Συγκεκριμένα ευχαριστούμε τα Σούπερ Μάρκετ ARISTA, Γιαννακού, Ηλία, Κουτούζου, PROTON, STAM, Φραγκούλη, τα Κοράκια, τις Γεύσεις Ελλάδος, τα ζαχαροπλαστεία Θεικόν και Ρεπαπής, το φούρνο Μανέτα  που μας προσέφεραν τα γλυκίσματα που δώσαμε στα παιδιά.

Το ξενοδοχείο ΚΑΤΕΡΙΝΑ για τη φιλοξενία του μάγου, το κατάστημα ΡΕΖΕΡΒΑ για την παραχώρηση της στολής του Άη Βασίλη και το φούρνο του κυρίου Κοντού για το δωρεάν ψήσιμο των γλυκών μας.

Τις εταιρείες ΙΟΝ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και ΠΗΓΑΣΟΣ για τις πολύτιμες χορηγίες τους.

Το Μάρκο Σπανό για τις υπέροχες φωτογραφίες του. Να ευχαριστήσουμε ακόμη όλο τον κόσμο που μας βοήθησε στη συγκέντρωση των παιχνιδιών που δώρισε ο Άγιος Βασίλης σε όλα τα παιδιά. Φυσικά την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας και το Δήμαρχο Λέρου, για την αμέριστη συμπαράσταση τους. 

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας. Η εκδήλωση έγινε με πολύ αγάπη από όλα τα μέλη της Ομάδας και χάρη στην άψογη συνεργασία που είχαμε όλοι μαζί καταφέραμε να δώσουμε τόση χαρά και να ξεφύγουμε για λίγες ώρες από τα προβλήματα μας. Ευχές από όλους μας για Καλά Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη κι ευτυχία. Ευχαριστούμε!

 

Για την Ομάδα Αγάπης

Ευαγγέλου Βασιλική

Σημείωση συντάκτη: Τέτοια εκδήλωση είχε να γίνει πολλά χρόνια στη Λέρο. Θερμά συγχαρητήρια λοιπόν στην κα Ευαγγέλου, στην Ομάδα Αγάπης και σε όλους όσους συντέλεσαν σε αυτό το καταπληκτικό αποτέλεσμα.

Ευχαριστήρια επιστολή από την Ομάδα Αγάπης

Ευχαριστήρια επιστολή από την Ομάδα Αγάπης

Ευχαριστήρια επιστολή από την Ομάδα Αγάπης

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ