Εργασίες κατασκευής – συντήρησης του δικτύου ομβρίων και ακάθαρτων λυμάτων πραγματοποιήθηκαν από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Λέρου.
Κατά κύριο λόγο έγινε σύνδεση του αγωγού ομβρίων (που δεν υπήρχε επί χρόνια),σε κεντρική αποχέτευση, διαμόρφωση και μερική αποκατάσταση του οδοστρώματος που έχουν υποστεί βλάβες λόγω παλαιότητας του δικτύου καθώς και μικροεπεκτάσεις αυτών.
Επιπλέον πραγματοποιήθηκαν εργασίες καθαρισμού και συντήρησης φρεατίων υδροσυλλογής (έμπροσθεν Εθνικής τράπεζας Λακκίου και όπισθεν αγορας Λακκιου) προκειμένου να ενισχυθεί η προστασία του Δήμου από πλημμύρες.
Έτσι αναβαθμίζεται η ποιότητα ζωής των κατοίκων του Δήμου Λέρου και ενισχύεται η ασφάλεια των κατοίκων σε θέματα ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ.
















ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: Σύλληψη 33χρονου για κατοχή ναρκωτικών και αρχαιοτήτων
Λέρος: 48ωρη απεργία στα ταξί - Τρίτη 2 & Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025
Λέρος: Νέα δικαστική περιπέτεια για τον πρώην Δήμαρχο Μιχάλη Κόλια: 18 μήνες φυλάκιση με αναστολή για παράβαση καθήκοντος
Λέρος: Ένταση, βαριές εκφράσεις και προαναγγελία μηνύσεων στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου
Λέρος: Εντυπωσιακό κλάδεμα των δέντρων στο νησί