back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δήμος Λέρου: Απορρόφηση 459.739,80 € για τα δημοτικά γήπεδα Ποδοσφαίρου και Τέννις στο Λακκί

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΔήμος Λέρου: Απορρόφηση 459.739,80 € για τα δημοτικά γήπεδα Ποδοσφαίρου και Τέννις στο Λακκί

Ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας ενημερώνει με ιδιαίτερη χαρά τους πολίτες του νησιού για την Ένταξη πράξης του Δήμου Λέρου στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΙV «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων».

Ειδικότερα το πρόγραμμα αφορά στην «Προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού για την αναβάθμιση των δημοτικών γηπέδων ποδοσφαίρου και τέννις στο Λακκί» συνολικού προϋπολογισμού 459.739,80 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) με φορέα υλοποίησης το Δήμο Λέρου και ορίζοντα υλοποίησης έως τον Δεκέμβριο του 2020.

Αυτό σημαίνει ότι πολύ σύντομα θα αναβαθμιστούν ριζικά οι εν λόγω αθλητικές εγκαταστάσεις στο Λακκί, δίνοντας τη δυνατότητα στην ΑΕΛ, στους πολίτες μικρούς και μεγάλους, να αθλούνται σε ποιοτικά γήπεδα, τα οποία θα παρέχουν την απαραίτητη ποιότητα και ασφάλεια.

Για την εξέλιξη αυτή, ο Δήμαρχος Λέρου εκφράζει τις ευχαριστίες του στους συνεργάτες του, στον διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών, στους μηχανικούς και στο προσωπικό του Δήμου μας, δίνοντας παράλληλα την υπόσχεση σε όλους τους δημότες ότι σύντομα έρχονται ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες!

{loadmoduleid 270}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ