Μετά από σχετική ενημέρωση που έλαβε το νοσοκομείο μας από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας σας ενημερώνουμε πως την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022 θα πραγματοποιηθούν οι πρώτοι εμβολιασμοί σε παιδιά από 5 έως 11 χρονών.
Η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022 όπου ο κηδεμόνας θα μπορεί να καταχωρήσει την επιθυμία για εμβολιασμό του τέκνου.
Οι πρώτοι εμβολιασμοί θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022 και στις 21 ημέρες οι επαναληπτικές δόσεις.
Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλούμε να καλείτε στο Γραφείο Δημάρχου την κα Σπύρου Σοφία τηλ.2247360200

















![Λέρος: Πώς θα διαμορφωθεί το πάρκο έξω από την Εκκλησία του Αγ. Νικολάου στο Λακκί – Παρουσιάστηκε η προμελέτη [VIDEO]](https://lerosnews.gr/wp-content/uploads/2025/11/PXL_20251101_164142597-120x86.webp)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Θέμα παραίτησης της διοίκησης των ΕΛΤΑ έθεσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς
Λέρος: Με λαμπρότητα και παλμό ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου [VIDEO]
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»
Μήνυμα Γιάννη Παππά για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου: «Όσο υπάρχει ελληνική ανάσα , δε θα περάσει σκοτάδι χωρίς φως»
Λέρος: Διαψεύδει τον Μιχάλη Κόλια η Αντιδήμαρχος Ελένη Χέλμη για το Bodrum Cup