back to top
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΡΟΥ: «Το αποφασίζουμε και διατάσσουμε θυμίζει άλλες εποχές. Η Δ.Ο.Υ. Λέρου πρέπει πάση θυσία να μείνει ανοικτή»

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΡΟΥ: «Το αποφασίζουμε και διατάσσουμε θυμίζει άλλες εποχές. Η Δ.Ο.Υ. Λέρου πρέπει πάση θυσία να μείνει ανοικτή»

«Το αποφασίζουμε και διατάσουμε θυμίζει άλλες εποχές. Η Δ.Ο.Υ. Λέρου πρέπει πάση θυσία να μείνει ανοικτή».

Αυτό τόνισε ο Δήμαρχος Λέρου, στη συνάντηση που είχε το πρωί με τον Διευθυντή του Υπουργού Οικονομικών κ. Σκέρτσος, τον κ. υπηρεσιακό παράγοντα Κουρμούση, την σύμβουλο του γ.γ κ. Βασιλειάδου στην οποία συμμετείχαν αντιδρώντας και αυτοί στην απόφαση κλεισίματος της Δ.Ο.Υ. η κ.Ιατρίδου, ο κ. Γάκης, ο κ. Κασάρας, ο δήμαρχος Πάτμου κ. Στόικος, ο νομικός κ. Νικολόπουλος και η κ.Κατσιβέλη μέλος επιτροπής αγώνα.

Ο Δήμαρχος Λέρου, τόνισε ότι δεν μπορεί για σχέδια που γίνονται επί χάρτου να καταδικάζεται ένα νησί προσφέροντας του, με το έτσι θέλω, βαρύ πλήγμα στην οικονομική, τουριστική, κοινωνική δραστηριότητα.

Επέμεινε χαρακτηριστικά, πως μια επίσκεψη στα νησιά μας θα τους βοηθήσει να μάθους επιτέλους που βρίσκονται αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε.

Ο Δήμαρχος Λέρου καταθέτοντας τις παραιτήσεις του Δ. Σ. στον Υπουργό και Γενικό Γραμματέα τόνισε ότι Δημοτικό Συμβούλιο και δημότες, όλοι είναι μια γροθιά.

Κάλεσε τους αρμόδιους να αλλάξουν εδώ και τώρα την απαράδεκτη και προσβλητική απόφαση τους, διαφορετικά θα βρεθούν προ απροόπτου.

Τέλος, ο κ. Κόλιας ευχαριστεί την κ. Ιατρίδου, τον κ. Γάκη και τον κ.Κασσάρα που με την παρουσία τους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του και προσκαλεί όλους τους βουλευτές να παρευρεθούν στο καθοριστικό ραντεβού την Πέμπτη, με τον Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών κ. Θεοχάρη, για να δοθεί λύση στην άδικη αυτή απόφαση.

lerosnews.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ