back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δήμαρχος Λέρου: Λένε “όχι” σε όλα – Προσπαθούν να φέρουν το χάος στον Δήμο

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΔήμαρχος Λέρου: Λένε "όχι" σε όλα - Προσπαθούν να φέρουν το χάος στον Δήμο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Λέρου, αποτυπώθηκε με τον πιο ξεκάθαρο και γλαφυρό τρόπο η πολιτική ανηθικότητα των παρατάξεων της μείζονος αλλά και της ελάσσονος αντιπολίτευσης (κ.Παυλή – κ.Λουλουδιά), οι οποίες αφού πρώτα μετέτρεψαν το ναό της δημοκρατίας σε παιδική χαρά, προσπάθησαν να το μετατρέψουν και σε ρινγκ.

Δυστυχώς για τον τόπο και για όλους μας, οι δημοτικοί σύμβουλοι των προαναφερθεισών παρατάξεων με ανάρμοστο και προκλητικό ύφος χιλίων καρδιναλίων, με λεκτικές προκλήσεις και μένος εναντίον του Δημάρχου και της Προέδρου του Δ.Σ., όχι μόνο δεν ψήφισαν την αποδοχή των όρων του χρηματοδοτούμενου προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι», ύψους περίπου 3.800.000 ευρώ, αλλά και σχεδόν κανένα άλλο θέμα. 

Τα μέλη αυτών των δημοτικών παρατάξεων, προφασιζόμενα διάφορες αστείες δικαιολογίες, με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς, λεκτικούς εκβιασμούς, ειρωνείες, μορφασμούς -μη ορατούς στο ευρύ κοινό- πάρα μόνο στους παρευρισκομένους στο χώρο του Δ.Σ., με άρνηση συμμόρφωσης στην κείμενη νομοθεσία περί εύρυθμης λειτουργίας του συμβουλίου, και πάρα τις άπειρες προσπάθειες επαναφοράς στην τάξη από την Πρόεδρο, κατάφεραν να διακόψουν την ομαλή διεξαγωγή της συνεδρίασης, γεγονός που δεν τιμά το ρόλο, τη θέση και το χώρο δημοκρατίας και διακύβευσης μεγίστης σημασίας θεμάτων που αποσκοπούν στην πρόοδο του τόπου μας. 

Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά του Δημοτικού Συμβουλίου Λέρου που δημοτικοί σύμβουλοι λειτουργούν και εκφράζονται κατ’ αυτόν τον τρόπο, δηλαδή με χουλιγκανικούς όρους και ύβρεις καφενείου, προσπαθώντας να φέρουν το ΧΑΟΣ στον Δήμο μας, με απώτερο σκοπό την ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΛΗΨΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ώστε να μη λειτουργεί καμία δημοτική υπηρεσία. 

Ο Δήμαρχος Λέρου, η πρόεδρος του Δ.Σ. αλλά και όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης, αισθάνονται την ανάγκη να ζητήσουν συγγνώμη για την απαράδεκτη κατάσταση που επικράτησε στην αίθουσα του ΔΣ, με υπαιτιότητα της Αντιπολίτευσης, και ενημερώνει τους πολίτες για τα κάτωθι: 

  1. Από τούδε και στο εξής όλες οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Λέρου θα μεταδίδονται μέσω διαδικτύου (ζωντανή αναμετάδοση εικόνας και ήχου) προκειμένου οι συμπολίτες μας να μπορούν να βλέπουν και να κρίνουν τις συμπεριφορές όλων μας.
  2. Στην αίθουσα του Δ.Σ. θα αναρτηθεί οθόνη (επί τοίχου) σε εμφανές σημείο, όπου όλοι ο Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς και οι πολίτες θα μπορούν να παρακολουθούν τον εναπομείναντα χρόνο ομιλίας των ομιλούντων. 

Ο Δήμαρχος Λέρου ευχαριστεί τον κ. Μαυρουδή Αντώνιο που δεν ακολούθησε τη φθηνή και ζημιογόνα πολιτική για τον τόπο μας, στηρίζοντας με την ψήφο του το χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι», όπως επίσης και το συνδυασμό του κ. Σοροκάκη που έπραξε το ίδιο.

{loadmoduleid 270}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ