back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δήμαρχος Λέρου: “Δεν μπορούν να παίζουν μαζί μας. Η Δ.Ο.Υ. θα πρέπει να παραμείνει στο νησί και θα παραμείνει”

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΔήμαρχος Λέρου: "Δεν μπορούν να παίζουν μαζί μας. Η Δ.Ο.Υ. θα πρέπει να παραμείνει στο νησί και θα παραμείνει"

Δελτίο τύπου σε ιδιαίτερα αυστηρό ύφος εξέδωσε ο Δήμαρχος Λέρου σχετικά με το μείζον θέμα της ΔΟΥ Λέρου.

“…Εμείς δεν θα τους παρακολουθούμε απαθείς. Σύντομα θα καταλάβουν ότι δεν μπορούν να παίζουν μαζί μας”, αναφέρει μεταξύ άλλων στο δελτίο τύπου ο κ. Κόλιας.

Ειδικότερα ο Δήμαρχος Λέρου αναφέρει τα εξής: 

“ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΠΡΑΞΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ!”

Δήλωση Δημάρχου Λέρου για την κατάργηση της Δ.Ο.Υ στο νησί. 

“Φαίνεται ότι κάποιοι αποφασίζουν, χωρίς να καταλαβαίνουν την επίδραση των αποφάσεών τους στην ζωή των πολιτών και των παρενεργειών τους.

Ότι γυρνάνε την πλάτη στην Αυτοδιοίκηση και την φωνή των κατοίκων της Λέρου.

Ότι αρέσκονται σε “πιέσεις” και διαδρομισμούς για να πράξουν το αυτονόητο.

Ότι πορεύονται δίχως κανένα σχεδιασμό που να λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες των ανθρώπων και τις προϋποθέσεις τόνωσης της περιφερειακής ανάπτυξης.

Απαιτώ από όλες τις αρμόδιες Αρχές να επανεξετάσουν εδώ και τώρα την απόφασή τους για την κατάργηση της Δ.Ο.Υ. Λέρου.

Να συναισθανθούν τις ανάγκες της τουριστικής κίνησης του νησιού, αλλά και της ζωής μας . Να προχωρήσουν με βάση την στοιχειώδη λογική, εναρμονιζόμενοι με τις θέσεις και προτάσεις μας .Κάθε άλλη ενέργεια αποτελεί πολιτικό, οικονομικό, αυτοδιοικητικό έγκλημα σε βάρος της Λέρου.

Κανένας δεν μπορεί να παίρνει με το έτσι θέλω αποφάσεις σε βάρος μας οκτώ νησιών που εξυπηρετούνται από τη Δ.Ο.Υ. Λέρου, χωρίς να αναλογιστεί τις ιδιαιτερότητες της νησιωτικότητας με μοναδικό κριτήριο να είναι η ψηφοθηρία.

Τους καλώ να αναλογιστούν τις ευθύνες τους. Εμείς δεν θα τους παρακολουθούμε απαθείς. Σύντομα θα καταλάβουν ότι δεν μπορούν να παίζουν μαζί μας. Η Δ.Ο.Υ. θα πρέπει να παραμείνει στο νησί και θα παραμείνει”.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΡΟΥ

ΜΙΧΑΗΛ ΚΟΛΙΑΣ

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ