back to top
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Δήμαρχος Λέρου: Υπεγράφη η σύμβαση για την αναδόμηση των δύο μηχανών αφαλάτωσης – Ξεκινάνε άμεσα οι εργασίες

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΔήμαρχος Λέρου: Υπεγράφη η σύμβαση για την αναδόμηση των δύο μηχανών αφαλάτωσης - Ξεκινάνε άμεσα οι εργασίες

Υπεγράφη η σύμβαση για την αναδόμηση των δύο μηχανών αφαλάτωσης σύμφωνα με δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Δήμαρχος Λέρου κ. Τιμόθεος Κωττάκης, και στο οποίο αναφέρει τα εξής:

“Δυο μέρες στην Αθήνα, όπου πραγματοποίησα πολλές συναντήσεις σε Υπουργεία και Υπηρεσίες για φλέγοντα θέματα ωρίμανσης των ήδη προγραμματισμένων έργων.

Από Αθήνα – Ρόδο για ακόμη 2 μέρες. Είχα συναντήσεις εργασίας σε σχεδόν όλες τις Διευθύνσεις της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για θέματα που αφορούν την πορεία – εξέλιξη των ήδη ανακοινωθέντων έργων για τη Λέρο μας.

Ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, ο ανάδοχος του Έργου και εγώ συνυπογράψαμε τη σύμβαση για την αναδόμηση των δύο μηχανών αφαλάτωσης που παραλάβαμε σχεδόν κατεστραμμένες από αμέλεια της προηγούμενης Δημοτικής αρχής. Η αποκατάσταση ξεκινάει από την προσεχή Δευτέρα!!!

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο για την αγάπη του προς το νησί μας.

Η Λέρος αλλάζει.

Με αγάπη, με υπομονή, με γνώση, με προγραμματισμό, με νομιμότητα για ένα καλύτερο αύριο για όλες και για όλους μας. Ιδιαίτερα για τη νέα μας γενιά, αλλά και για τις επόμενες γενιές.

Σας ευχαριστώ όλες και όλους για την εμπιστοσύνη και την υπομονή σας!”

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ