ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΕΣΤ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΑΝΤΙΓΟΝΟΥ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΛΑΤΑΝΟΥ – ΚΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΞΗΡΟΚΑΜΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΤΟΥ ΕΟΔΥ
Από τον Δήμο Λέρου ανακοινώνεται ότι μετά από σχετική προφορική εντολή του Ιατρού κ. Φούρναρη ο οποίος είναι υπεύθυνος για το τοπικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στη Λέρο, και παρά το γεγονός ότι η ανακοίνωση του Δήμου Λέρου εκδόθηκε κατόπιν συνεννόησης με τον ίδιο, για ανεξήγητους λόγους που ουδείς αντιλαμβάνεται, αναβάλλονται επ’ αορίστον οι προγραμματισμένοι έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) στις περιοχές Πλατάνου, Ξηροκάμπου και Καμάρας.
Ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή Λέρου αδυνατούν να αντιληφθούν το λόγο για τον οποίο ορισμένοι δεν επιθυμούν την σωστή ενημέρωση των πολιτών και οργάνωση των υγειονομικών ελέγχων με την αρωγή του Δήμου, ενώ προκαλεί εντύπωση η αναβολή των προγραμματισμένων ελέγχων, παρά τη συνεννόηση που είχε προηγηθεί.
Σε αυτή την πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση πρέπει να υπάρχει η απαιτούμενη σοβαρότητα και υπευθυνότητα από όλους, και για το λόγο αυτό θέτουμε στη διάθεση του τοπικού κλιμακίου ΕΟΔΥ τα χίλια (1000) test που έχει προμηθευτεί ο Δήμος μας, καθώς και τις κτιριακές εγκαταστάσεις στο χώρο του ΔΟΠΑΙΣΑΠ στο Λακκί, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Κινητοποιήσεις υπέρ της Παλαιστίνης στα Δωδεκάνησα
Λέρος: Παραδοσιακό Πανηγύρι στον Δρυμώνα στις 16 Αυγούστου
Λέρος: Παροχή συνδρομής σε 27χρονο τραυματία στο Παντέλι από το Λιμενικό
Τρεις διακομιδές ασθενών από Λέρο και Λειψούς
Κινητοποιήσεις υπέρ της Παλαιστίνης στα Δωδεκάνησα