back to top
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου του Δημοτικού Συμβούλου κ. Ρούσσου, σχετικά με την ανεξαρτητοποίησή του.

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΔιαβάστε το Δελτίο Τύπου του Δημοτικού Συμβούλου κ. Ρούσσου, σχετικά με την ανεξαρτητοποίησή του.

“Κύριε Δήμαρχε, με την παρούσα μου, σας δηλώνω την Ανεξαρτητοποίηση και την αποχώρηση μου από τον συνδυασμό και την δημοτική ομάδα που είσθε επικεφαλής.

Με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του νησιού και των συμπολιτών μου, και έχοντας γνώση της ευθύνης και της σοβαρότητας που απορρέουν από τη θέση του δημοτικού συμβούλου, οδηγούμαι στην απόφαση αυτή .

Δεν δέχομαι την κριτική ότι «είμαι εμπόδιο» στη λειτουργία της δημοτικής αρχής, όπως ο ίδιος λέτε, κατ’ ιδίαν, στο ραδιόφωνο αλλά και σε φίλους μου .

Θα κριθώ και θα κρίνω σύμφωνα με τις αποφάσεις όλων μας .

Δεν παραιτούμαι από δημοτικός σύμβουλος, καθώς πιστεύω ότι το κοινό συμφέρον δεν είναι απαραίτητο να εκφράζεται μόνο μέσα από μια δημοτική ομάδα και σεβόμενος τους συμπολίτες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους, παραμένω στη θέση μου. Δηλώνω ότι, θα συνεχίσω να τους εκπροσωπώ, θα αγωνίζομαι και θα διεκδικώ για το νησί μας, χωρίς παρωπίδες, προκαταλήψεις και δεσμευτικές παρεμβάσεις από τις όποιες δημοτικές παρατάξεις.

Έχοντας την συνείδηση μου καθαρή και χωρίς να είμαι αναγκασμένος πλέον να υπηρετώ αλλότρια συμφέροντα, σας δηλώνω ότι:

Θα είμαι δίπλα σας ΠΑΡΩΝ!!!

Στις όποιες προτάσεις, αποφάσεις, ενέργειες, που θα έχουν μοναδικό σκοπό το συμφέρον και την ανάπτυξη της Λέρου, κυρίως σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε όλοι”.

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΡΟΥΣΣΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
 

leros.com.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ