back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Διαβάστε την επιστολή ανεξαρτητοποίησης του Δημοτικού Συμβούλου κ. Στέλιου Λουλουδιά

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΔιαβάστε την επιστολή ανεξαρτητοποίησης του Δημοτικού Συμβούλου κ. Στέλιου Λουλουδιά

Επιστολή ανεξαρτητοποίησης με κοινοποίηση στα ΜΜΕ εξέδωσε ο Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας κ. Στέλιος Λουλουδιάς, όπου μεταξύ άλλων εκφράζει την πικρία και την απογοήτευσή του για ενδοπαραταξιακά ζητήματα που συμβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα στον συνδυασμό “η Λέρος Αλλάζει”, δηλώνοντας παράλληλα ότι στηρίζει τον κ. Μιχάλη Κοντραφούρη «στη νέα πορεία που χάραξε στα πολιτικά δρώμενα του τόπου».

«…Θεωρώ ότι έχω την ικανότητα να αποφασίζω χωρίς “παρεμβολές” για το καλό της Λέρου και των συμπατριωτών μου», λέει σε άλλο μέρος της επιστολής του ο κ. Λουλουδιάς. Αναλυτικά η επιστολή ανεξαρτητοποίησης έχει ως εξής:

Λέρος, 19 Νοεμβρίου 2012

 

Στυλιανός Λουλουδιάς  

Δημοτικός Σύμβουλος 

Προς: α) Αρχηγό Συνδυασμού «Η Λέρος Αλλάζει» 
και πρώην δήμαρχο κ. Τιμόθεο Κωττάκη 

β) Επικεφαλής Μείζονος Μειοψηφίας κ. Κουμπάρο Εμμανουήλ

γ) Φίλους και μέλη του συνδυασμού «Η Λέρος Αλλάζει»

Κοινοποίηση: Μ.Μ.Ε
 

Αξιότιμοι κύριοι, φίλες και φίλοι,

Συμπληρώνονται σχεδόν δυο χρόνια από την εκλογή μου ως νέος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Λέρου.

Η θητεία μου ξεκίνησε με μία μεγάλη απογοήτευση καθώς ο αρχηγός της παράταξής μας κ. Τιμόθεος Κωττάκης αποποιήθηκε την εκλογή του, εγκαταλείποντάς μας στην μείζονα μειοψηφία του Δ.Σ.

Τότε, με ομόφωνη απόφαση των έτερων συναδέλφων, επιλέξαμε ως επικεφαλής τον κ. Μιχάλη Κοντραφούρη, τέως δήμαρχο, άνθρωπο ενωτικό και ιδιαίτερα έμπειρο στα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Από τότε μέχρι σήμερα, αποφασίζαμε ως ΟΜΑΔΑ την αντιπολιτευτική τακτική που θα ακολουθήσουμε, ΠΑΝΤΟΤΕ ομόφωνα, δημοκρατικά, πολιτισμένα.

Θα πρέπει να μάθουν οι φίλοι και οι ψηφοφόροι μας ότι η παράταξη, έχει μόνο ΕΝΑΝ εχθρό: τον ΚΑΚΟ ΕΑΥΤΟ συγκεκριμένων ανθρώπων…

Υπό αυτές τις συνθήκες δηλώνω ξεκάθαρα ότι δεν ανέχομαι να μου επιβάλλει και υποβάλει κανείς τι θα λέω και τι θα κάνω ως δημοτικός σύμβουλος.

Θεωρώ ότι έχω την ικανότητα να αποφασίζω χωρίς «παρεμβολές» για το καλό της Λέρου και των συμπατριωτών μου.

Με την παρούσα επιστολή θέτω εαυτόν ΕΚΤΟΣ συνδυασμού «η Λέρος Αλλάζει», πλήρως απογοητευμένος με όλα αυτά που συμβαίνουν.

Είχα φανταστεί τον ρόλο μου, όχι ως μια ακόμη διακοσμητική θέση, αλλά ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος και έτσι θα προχωρήσω.

Θα ακολουθήσω λοιπόν τον Μιχάλη Κοντραφούρη στη νέα πορεία που χάραξε στα πολιτικά δρώμενα του τόπου μας, γιατί πιστεύω στον πολιτικό πολιτισμό που ο ίδιος πρεσβεύει.

Για να αφήσουμε ΟΡΙΣΤΙΚΑ πίσω τις έχθρες, τις κακίες και τα μίση, που δίχασαν και διχάζουν την κοινωνία του νησιού μας.

Για να αποδείξουμε εμείς οι νέοι άνθρωποι της Λέρου, ότι έχουμε ΠΡΟΣΩΠΟ και όχι προσωπείο.

Για να φέρουμε έναν ΝΕΟ ΑΕΡΑ, στα κοινά του Δήμου Λέρου.

lerosnews.gr 

 

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ