back to top
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Διακρίσεις αθλητών του Γυμναστικού Συλλόγου Νέων Λέρου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΔιακρίσεις αθλητών του Γυμναστικού Συλλόγου Νέων Λέρου

Στο Δημοτικό Στάδιο της Κω «Ανταγόρας» πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Ιουνίου ο Α΄ αγώνας της Β΄ φάσης του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Παμπαίδων – Παγκορασίδων Β΄ με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από όλα τα σωματεία στίβου της Δωδ/σου.

Το σωματείο του νησιού μας ο Γυμναστικός Σύλλογος Νέων Λέρου συμμετείχε με τους αθλητές και αθλήτριες: Νταλλαρής Αναστάσιος 1ος στο μήκος, Καλογιάννη Ιωάννα 2η στη σφαιροβολία, Λιακάκης Αντώνης 2ος στη σφαιροβολία, Μελιανού Μαριάννα 4η στα 60μ., Μούγκρος Μιχάλης 4ος στο μήκος και Ανέμης Νεκτάριος 5ος στα 1000μ.

Πολύ καλή παρουσία και των ΄΄πρωτάρηδων΄΄ Λουλουδιά Μαρίας, Γκούνη Μυρτώς, Κιανιέ Εμμανουέλας και Κιανιέ Γεωργίας. Τους αθλητές συνόδεψε ο προπονητής τους Νικόλαος Ροδάτης.

Το Σάββατο 16 Ιουνίου είχαμε ακόμα μια διάκριση για την πρωταθλήτρια μας Ουρανία Ρεμπούλη, η οποία μετά την πρωτιά που κέρδισε πριν από 15 ημέρες συμμετέχοντας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα 10.000μ. Γυναικών, αυτή τη φορά κέρδισε την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών και συγκεκριμένα στα 5.000μ. Γυναικών.

Ο αγώνας μεταδόθηκε απευθείας από την ΕΤ3 και είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε έναν σπουδαίο αγώνα της Λεριάς αθλήτριας με τις καλύτερες Ελληνίδες αθλήτριες του αγωνίσματος και να ακούσουμε από τον δημοσιογράφο που περιέγραφε τον αγώνα ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για την ΄΄Αιγαιοπελαγίτισα Αθλήτρια΄΄.

Της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γιατί εκτός από τις δυσκολίες του αγώνα είχε να αντιμετωπίσει και τα προβλήματα από τραυματισμό της τα οποία ήταν η αιτία να μείνει εκτός προπονήσεων για έναν περίπου μήνα.

 

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ