back to top
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δελτίο Τύπου του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Λέρου “η Ζωή”

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΔελτίο Τύπου του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Λέρου "η Ζωή"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Στις 15 Ιουνίου 2022 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου μας γραφείου παρουσία του Επισκόπου Στρατονικείας κκ Στέφανο Κατέ , των ιερέων κκ Φωκά Νικόδημο και κκ Παλαπουγιούκ Δαμασκηνό , του Δημάρχου Λέρου κυρίου Κόλια Μιχαήλ , του Αντιδημάρχου κυρίου Μπίλλη Νεκτάριου και του προέδρου Δ.Ο.Παι.Σ.Α.Π κυρίου Γρεκού Άκη, καθώς και των Δημοτικών Συμβούλων κυρίων Λουλουδιά Στέλιο, Μουντάκη Δημήτριο, Καραμπάτη Μιχάλη και Τραμπούλη Γεώργιο.

Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Διοικητής της ΥΝΤΕΛ κύριος Φιλλιπίδης Παναγιώτης , οι Γυναίκες χωρίς Σύνορα , η διευθύντρια του ΔΙΕΚ κυρία Γκουγκουλοπούλου Ειρήνη και οι καθηγήτριες κυρία Κυπραίου Βάλια και κυρία Γιαννακού Μαρία και ο Πρόεδρος των Εργαζομένων κύριος Τσαχουριανίδης Αναστάσιος.

Αφού ο Πρόεδρος του Συλλόγου ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που παραβρέθηκε σε αυτή τη σημαντική ημέρα για το Σύλλογο μας , τον λόγο έδωσε στον Δήμαρχο και στην υπαρχηγό της Επιτροπής Νέων του Συλλόγου.

Επίσης με πρωτοβουλία των παιδιών η αρχηγός Σιφουνιού Ισιδώρα και η υπαρχηγός της Τ.Ε.Ν.Ε.Α.Λ. απέδωσαν τιμής ένεκεν μία πλακέτα στον κύριο Τραμπούλη Γιώργο , ως φόρο τιμής στον γιό του Γιάννη που πρόσφατα είχε γίνει εθελοντής αιμοδότης.

Ο πρόεδρος , τα μέλη του Δ.Σ. και η Επιτροπή Νέων θέλουν να ευχαριστήσουν όλους όσους παραβρέθηκαν στα εγκαίνια και ανανεώνουμε ραντεβού μας στην επόμενη αιμοδοσία.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ