back to top
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Δελτίο Τύπου του Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Λέρου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΔελτίο Τύπου του Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Λέρου

Στις 16 Νοεμβρίου 2013 ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Λέρου στο κέντρο «ΣΤΕΚΙ», τίμησε άτομα που με τον δικό τους τρόπο βοήθησαν τους σκοπούς της ύπαρξης του Ομίλου.

Παρουσία πολλών μελών αλλά και αρκετών φίλων, ως ελάχιστη τιμή το Δ.Σ του ομίλου ανακήρυξε επίτιμο Πρόεδρό του τον ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΚΑΨΟΚΑΒΑΔΗ, εμπνευστή αλλά και δημιουργό του Ομίλου, του απένειμε επίσης τον Θυρεό του Ομίλου.

Στην ίδια εκδήλωση τα μέλη του Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Λέρου τίμησαν και τους ΓΕΩΡΓΙΟ Δ. ΤΣΙΓΑΔΑ, ΝΤΕΛΗΓΙΩΡΓΗ ΧΡ. ΣΤΑΥΡΟ και ΜΠΑΖΑ ΝΙΚΟΛΑΟ, οι οποίοι κατέχουν και συντηρούν παλαιά οχήματα, απονέμοντας τους αναμνηστικές πλακέτες. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Λέρου ΚΟΛΙΑΣ ΜΙΧΑΗΛ με την ιδιότητα του μέλους του Μ.Ο.Λ.

Η συμμετοχή των μελών αλλά και φίλων του ΜΟΛ στην εκδήλωση ήταν ελπιδοφόρα για να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα αλλά και τα όνειρα προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο που έχει ο Όμιλός μας. Ο Μ.Ο.Λ σε συνεργασία με τον Δήμο Λέρου και σύμφωνα με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου υπ΄ αριθ. 160/2013, με την οποία του παραχωρήθηκε για χρήση 10 ετών το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στην Γούρνα, θα δώσει την ευκαιρία στα μικρά παιδιά να μάθουν να κυκλοφορούν στους δρόμους με ασφάλεια.

Σκοπός μας είναι σε συνεργασία με τα δημοτικά σχολεία, να ενημερώσουμε αλλά και να μάθουμε στα μικρά παιδιά τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Με αυτόν τον τρόπο θα έχουμε στο μέλλον καλούς οδηγούς οχημάτων και θα εκλείψει επιτέλους το τραγικό φαινόμενο των θανατηφόρων τροχαίων δυστυχημάτων !

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ