back to top
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Δελτίο Τύπου του δημάρχου Λέρου για την παράταση λειτουργίας της ΔΟΥ Λέρου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΔελτίο Τύπου του δημάρχου Λέρου για την παράταση λειτουργίας της ΔΟΥ Λέρου

Ο Δήμαρχος Λέρου, παρευρέθηκε στην προκαθορισμένη σύσκεψη με το γ.γ. του Υπουργείου Οικονομικών κ. Θεοχάρη με μοναδικό θέμα την παράταση λειτουργίας της Δ. Ο. Υ. Λέρου.

Στη συνάντηση ήταν επίσης παρόντες οι βουλευτές Μ. Ιατρίδη, Δ. Γάκης, Μ. Κόνσολας, Β. Υψηλάντης, ο διευθυντής του γραφείου Κρεμαστινού κ. Χ. Κούκιας, ο τέως βουλευτής Γ. Κασσάρας, ο κ. Γ. Βενέττος μέλος του Δ.Σ. των Δωδεκανησιακών Συλλόγων, ο Λ. Γρύλλης εκπρόσωπος του Δ. Πάτμου και ο νομικός σύμβουλος που χειρίζεται την ακύρωση της απόφασης στο Συμβούλιο Επικρατείας.

Ο Δήμαρχος Λέρου αγωνιζόμενος κατά της απαράδεκτης και άδικης απόφασης, επιμένοντας κατηγορηματικά με αδιάσειστα στοιχεία και αποδεικνύοντας ότι το κράτος δεν είναι έτοιμο αυτή τη στιγμή να κλείσει τη Δ. Ο. Υ. Λέρου, κατάφερε να πείσει το γ. γ. να παρατείνει τη λειτουργία της, πράγμα που θα βοηθήσει στην επανεξέταση της απόφασης του Υπουργείου Οικονομικών, με στόχο τη διατήρηση της Δ. Ο. Υ. Λέρου.

Πρέπει επιτέλους οι κύριοι της κυβέρνησης να καταλάβουν ότι τα νησιά έχουν ιδιαιτερότητες, ότι πρέπει οι νησιώτες να ζήσουμε και να παίρνουν αποφάσεις σεβόμενοι τις ανάγκες και τα προβλήματα μας, αν θέλουν να τα διατηρήσουμε ζωντανά και να παραμείνουμε σε αυτά. Σε αυτή την κατεύθυνση καλεί όλους τους βουλευτές, ιδιαίτερα αυτούς της συγκυβέρνησης να πείσουν του Κυβερνόντες, να μην υποκύψουν στις επικίνδυνες αποφάσεις της Τρόικας και του Μνημονίου, έστω και την τελευταία στιγμή διατηρώντας τη λειτουργία τα Δ. Ο. Υ. Λέρου!

Ευχαριστεί όλους τους βουλευτές που στάθηκαν δίπλα του σε ένα τόσο σημαντικό πρόβλημα, όπως επίσης και τον κ. Κασσάρα, τον κ. Βενέτο, τα μέλη της επιτροπής αγώνα, τους συναδέλφους δημάρχους των γειτονικών νησιών, τους δημοτικούς συμβούλους και γενικά όλο τον κόσμο που με τη στήριξη του, του δίνει περισσότερο κουράγιο και δύναμη πιστεύοντας ότι η ισχύς εν τη ενώσει είναι απαραίτητη, ειδικά αυτή τη στιγμή για να φέρουμε εις πέρας το δύσκολο έργο μας.

lerosnews.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ